0.7 C
Alajärvi
tiistai 23.4.2024
MAINOS

Kaartusen kesätapahtuma lauantaina

Kaartusen kylätoimikunta kunnosti 80-90-luvuilla Kaartusen uimarannan ja kentän. Sen jälkeen toiminta on ollut vähän rauhallisempaa. Nyt uuden sukupolven kasvamisen myötä toiminta on jälleen elpymässä. Muutamana vuonna on pääsiäisenä järjestetty suosittu kokkotapahtuma. Nyt kokeillaan ensimmäistä kertaa kesätapahtumaa.

Tuleva lauantaina 23.7 klo 11-15 Kaartusen kentällä tapahtuu. Ilmaiseen peräkonttikirppikseen voit varata paikan etukäteen facebook -sivun kautta, ilmoittamalla Heli Neulaniemelle 050 3758878 tai tulla paikalle klo 9.30.
Vanhojen autojen ja koneiden sekä talonpoikaisesineiden näyttely on esillä. Autoja ja muita kulkuneuvoja on kerätty kylältä taloista näytille nuoremmille sukupolvillekin.
Esillä on valokuvanäyttely Mennyttä kylähistoriaa. Aarne Lehtorinteen ottamat kuvat Kaartusen kylältä vuosikymmenien ajalta kiinnostavat varmasti monia.
Lapsille on luvassa keppihevosrata ja kasvomaalausta. Kävijöiden kesken on arvontaa ja tuotepalkinto. Kylätoimikunnan puffetti on paikalla.
Kaartusen kyläkirja on valmisteilla Olli Neulaniemen toimesta.

MAINOS

Kaartusen kenttä on noin 5 kilometrin päässä valtatieltä Vimpelin suuntaan.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät