Halkosaaren kesäteatterin Täydelliset Häät tarjoaa nauruhermoja kutkuttavan esityksen

Mainos[adrotate banner="3"]
Tätä morsianta ei niin vain viilata linssiin! Kirsi (Veera Pulkkinen) aistii, että jotain on vialla kaikkien käyttäydyttyä neuroottisesti hääpäivän aamuna.
Tätä morsianta ei niin vain viilata linssiin! Kirsi (Veera Pulkkinen) aistii, että jotain on vialla kaikkien käyttäydyttyä neuroottisesti hääpäivän aamuna.

Jokainen nainen pystyy samaistumaan Veera Pulkkisen esittämään morsiameen, jonka on määrä astella avioon rakastamansa miehen kanssa. Hääsviitti on varattu, unelmien puku on teetetty, vieraat kutsuttu ja kaikki on valmiina täydellisiä häitä varten.

Vai onko sittenkään? Hääpäivän aamu koittaa, eikä kaikki sujukaan aivan toivotulla tavalla. Edellisiltana on vietetty sulhasen polttareita varsin railakkaasti ja yllätyksekseen sulhanen herää vieraan naisen sylistä. Sulhasta näyttelevä Petteri Rantatalo tuntee samaan aikaan paniikkia, shokkia ja syvää muistamattomuutta edellisillan tapahtumista.

MAINOS

Tapahtumapaikalle apuun rientää sulhasen bestman. Sairaustapauksen vuoksi bestmanin roolissa nähtiin Ville Vartiala, joka saapui muutaman tunnin varoitusajalla paikkaamaan Seppo Mecliniä. Katsojia muutos ei haitannut ja Vartiala selviytyi hienosti, vaikka rooli olikin yksi haastavimmista.

Hääpukua päättyykin sovittamaan sulhasen salarakas Salla (Maria Järvinen). Helmoja lyhentää morsiamen äiti (Taina Reponen).
Hääpukua päättyykin sovittamaan sulhasen salarakas Salla (Maria Järvinen). Helmoja lyhentää morsiamen äiti (Taina Reponen).

Näytelmän tapahtumapaikkana on koko esityksen ajan hotellin hääsviitti, jossa kaikki tunteiden sekasorto ja ihmissuhdeongelmat puidaan läpi. Rooleissa nähdään myös Maria Järvinen, Fatima Mattila ja Taina Reponen.

Morsiamen maailma järkkyy kun totuus hääpäivän aamusta selviää. Onneksi äiti on lähellä. ”Kaikki miehet ovat samanlaisia sikoja”, Ursula-äiti neuvoo.
Morsiamen maailma järkkyy kun totuus hääpäivän aamusta selviää. Onneksi äiti on lähellä. ”Kaikki miehet ovat samanlaisia sikoja”, Ursula-äiti neuvoo.

Robin Hawdonin käsikirjoittaman ja Sarianne Paasosen suomentaman Täydelliset häät-esityksen on ohjannut Aleksander Anria. Esityksen roolitus oli mennyt erittäin nappiin ja näyttelijät tekivät loistavaa työtä. Tunnetilat välittyivät katsomoon, eikä naurulta voinut välttyä. Eräs katsoja totesikin, että suun lihakset ovat kipeänä jatkuvasta hymyilemisestä.

Suomen kesään kuuluvan sateen ei kannata antaa estää kesäteatteriin lähtemistä. Halkosaaren kesäteatterin lava ja katsomo on katettu. Väliajalla voi lämmitellä kahvion puolella lämmintä juomaa ja makkaraa nauttien.

Halkosaaren kesäteatterielämykseen voi myös yhdistää esimerkiksi ruokailun ja majoituksen teatterin yhteistyökumppaneiden tiloissa Lappajärvellä sekä lähikunnissa. Osa yrityksistä tarjoaa myös räätälöityjä teatteripaketteja. Romanttista komediaa esitetään neljä kertaa viikossa viimeisen näytöksen ollessa 31.7. Esityksien aikataulut näet osoitteesta www.halkosaarenkesateatteri.fi.

Näyttelijäkaarti vastaanottamassa lopputaputukset esityksen jälkeen ja kiittämässä yleisöä. Seppo Meclinin tilalla nähtiin Ville Vartiala.
Näyttelijäkaarti vastaanottamassa lopputaputukset esityksen jälkeen ja kiittämässä yleisöä. Seppo Meclinin tilalla nähtiin Ville Vartiala.

Roosa Linnanmäki

MAINOS
Edellinen artikkeliKaartusen kesätapahtuma lauantaina
Seuraava artikkeliSuvirannassa virkistäydyttiin