25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Tapani Kansa, Danny ja Frederik valtaavat Vimpelin Saarikentän

Tänä vuonna Finnhits-kiertueella esiintyy timanttinen kolmikko: Tapani Kansa, Danny ja Frederik. Kiertue saapuu Vimpelin Saarikentälle keskiviikkona 27.7. ja artistit toivovat, että järviseutulaiset pistävät paremmaksi kuin Tampere, jossa keikalla oli paikalla noin 1600 kuulijaa. Saarikentälle mahtuu istumaan noin 3 000 katsojaa, joten eiköhän pidetä huolta että tavoite täyttyy! Keikka järjestetään yhteistyössä Vimpelin Vedon kanssa ja osa tuotoista menee seuran toiminnan hyväksi.

Frederik toivoo, että kaikenikäiset lähtisivät nauttimaan ikivihreistä hiteistä aina 60-luvulta asti. Osallistua saa tanssien ja laulaen mukana. Näitä hittejä ei enää radiosta kuule!

MAINOS

-Tulemme kaikki todella hyvin juttuun. Minä olen porukasta eniten hössöttävä tyyppi, Danny on hyvin jalat maassa ja järjestelmällinen. Tapsa taas on meistä se huolettomin. Tapsa on aina myöhässä joka paikasta, Frederik naurahtaa.

Kolmikon vitsailua ja piikittelyä toisillensa tullaan varmasti kuulemaan. Katettu lava ja osittain katetut istuinpaikat pitävät huolen, että mahdollinen sade ei pääse haittaamaan esiintyjiä tai kuulijoita. Tapani Kansa, Danny ja Frederik nähdään lavalla yhdessä ja erikseen, taustallaan D’Voices -laulajattaret sekä 8-miehinen yhtye.

Tangokuningattareksi juuri kruunattu Erika Vikman on laulanut tähän asti kiertueen kuorossa, mutta syksyn kuviot muuttuivat tangokilpailun voiton myötä. Kiireellisestä aikataulusta huolimatta päästään keikalla mahdollisesti kuulemaan myös upeaäänistä Vikmania!

Roosa Linnanmäki

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät