25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Pistä video tulemaan kyläelokuvakilpailuun!

Vielä on jäljellä reilu kuukausi aikaa toimittaa kyläelokuvafestivaalin lyhytelokuvakilpailuun varttitunnin tuotos kesämuistoista tai muusta maaseudun arkeen, juhlaan tai historiaan liittyvästä.

Video voi olla draamaa tai dokumenttia, faktaa tai fiktiota tai ihan vain kylän kuvausta. Pääasia että video on tekijänsä näkemys maaseudun elämästä.

MAINOS

Idea ratkaisee, ei tekniikka, eli vaatimattomillakin kotikameroilla ja kännyköillä voi syntyä mieliinpainuva lyhytelokuva maaseudun elämästä. Elokuvan muoto on vapaa ja huumori on sallittua!

Vuoden kyläelokuva valitaan Alajärven Luoma-aholla lauantaina 29.10. pidettävillä valtakunnallisilla kyläelokuvafestivaaleilla. Voittaja saa Vuoden kyläelokuva -pystin ja 500 euron rahapalkinnon. Lisäksi tuomaristo voi jakaa muita tunnustuksia.

Elokuvat tulee toimittaa 16.9. mennessä osoitteella Kyläelokuvakilpailu, Aisapari ry, Hoiskontie 25, 62900 Alajärvi tai pilvipalvelun kautta ladattavana linkkinä osoitteeseen pekka@elokuvakaupunki.fi.

Katso lisäohjeet kotisivulta kylaelokuva.fi ja pistä kamera käyntiin! Kilpailuun voi osallistua myös aikaisemmin tehdyillä videoilla.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät