11 C
Alajärvi
keskiviikko 27.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Soinin MLL kutsuu perhekahvilaan

Mannerheimin lastensuojeluliiton Soinin osastolla on aktiivista toimintaa. Kesällä yhdistyksen toteuttamalla leikkikentällä lapset ovat leikkineet innokkaasti.

Talvikauden perhekahvilatoiminta on käynnistymässä torstaina 1.9. kello 10.
MLL:n perhekahvila toimii torstaisin nuorisotiloissa ensi kevääseen saakka aina kello 10-12.30. Järjestön puheenjohtaja Minna Välimäki kertoo, että toimintaa on pyöritetty viitisen vuotta.

– Joka kerralle on tarkoitus järjestää pientä ohjelmaa. Ruokailu kuuluu jokaiseen kokoontumiskertaan. Parin pääkokin lisäksi apuun toivotaan perhekahvilan osallistujia. Ohjelmaan on tulossa satutuntia, askartelua, kasvomaalausta ja korujen tekemistä, kertoo Välimäki.

MAINOS

Toiminta perhekahvilassa on muuten ilmaista, mutta ruokatarvikkeista peritään pieni maksu, tosin sekin on vapaaehtoinen.

Syksyn mittaan on tulossa perheretki ja syyslomalla temppurataa lapsille. Välimäen mukaan MLL on hyvä väylä yhteistoimintaan lasten parhaaksi.

MLL antaa kiitokset kunnalle, mikä antaa nuorisotilat ilmaiseksi perhekahvilan käyttöön. MLL ylläpitää myös omia facebook-sivuja, missä kerrotaan syyskauden alkavasta toiminnasta.

MLL:n Soinin osastoon kuuluvat Minna Välimäki (Pj.), Tiia Apilasaho (siht.), Tarja Keskitalo (perhekahvilavast.), Marika Vähäsoini, Piia Leppänen, Siiri Saarimaa, Marja Kotanen, Taina Vuorenmaa ja Heidi Kuula.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät