24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Avoin työpaikka Torstai-lehdessä

Torstai-lehti on monipuolinen media

Torstai-lehti on Järvi-Pohjanmaan Viestintä Oy:n julkaisema ilmaisjakelulehti. Lehden toimitus ja konttori sijaitsevat Alajärvellä valoisissa tiloissa uudessa ostoskeskuksessa.torstai1

MAINOS

Lehden jakelualue kattaa yli 15 000 taloutta. Torstai-lehti on ottanut nopeasti paikkansa alueensa johtavana mediana, jonka perinteistä printtilehteä täydentävät nykyaikaiset ja jatkuvasti ajantasaiset, maksuttomasti kaikkien luettavissa olevat verkkolehti sekä näköislehti.

Torstai-lehti ilmestyy koteihin torstaisin, mutta näköislehden voi lukea verkossa jo tiistaina. Julkaisemme nettisivuillamme uutisia päivittäin. Perinteisen lehtimainonnan lisäksi tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet verkkomarkkinointiin sekä pienille että suurille yrityksille. Torstai-lehti näkyy aktiivisesti myös somessa. Seuraa meitä Twitterissä, Instagrammissa ja Facebookissa.

Haetaan myynnin ja markkinoinnin osaajaa!

Etsimme tiimiimme oma-aloitteista ja myyntihenkistä persoonaa, jolta sujuu tietotekniikan ja sosiaalisen median käyttö. Palkkaamme vakituisen työntekijän vuoden 2017 alusta alkaen. Sitä ennen tulet saamaan kattavan perehdytyksen työtehtäviisi.

Sinulla on oltava kaupallisen alan koulutus ja/tai kokemusta myyntityöstä.
Tarvitset työssäsi autoa vähintään kerran viikossa.

Plussaa on, jos nautit tekstin tuottamisesta ja valokuvaamisesta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen ilmoitukset@torstai-lehti.fi / Roosa Linnanmäki 0400 731 848.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

torstai

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät