-22 C
Alajärvi
perjantai 08.12.2023
MAINOS
MAINOS

Kyläturvallisuutta ja kestävää kehitystä!

Leader Aisapari järjestää hankkeiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa kaikkiaan kymmenen tempausta sisältävän tapahtumasarjan.

Tilaisuus on luvassa jokaiseen Aisaparin peruspitäjään tämän syksyn ja ensi kevään aikana: Alahärmä, Alajärvi, Evijärvi, Kauhava, Kortesjärvi, Lappajärvi, Lapua, Lehtimäki, Vimpeli ja Ylihärmä.

MAINOS

Kumppanina tempauksissa on muun muassa vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa sekä lukuisia hankkeita, esimerkiksi Kestävät kylät, Energiatietoa kylille, Jami Green Care, Outdoors Life ja maakunnallinen Kylille-hanke.

Kierros aloitetaan siis Vimpelistä torstaina 1.9. kello 17-20: yhteiskoululle pystytetään infopisteitä ja kerrotaan energia- ja jäteasioista, kyläturvallisuudesta ja varautumisesta, luonnon ja ympäristön monimuotoisuudesta – ja tietoa on jaossa monesta muustakin kestävää kehitystä ja yhteistä hyvinvointia koskettavista asioista. Kannattaa tulla piipahtamaan!

Seuraavat tilaisuudet ovat lokakuussa energiansäästöviikolla: 10.10. Lehtimäellä, 11.10. Lappajärven Karvalassa, 12.10. Kortesjärven Ylikylässä ja 13.10. Lapuan Haapakoskella. Joissakin tilaisuuksissa esittäytyy myöskin PLU:n Unelmat liikkeelle -kampanja.

Merkitse jo kalenteriin ja seuraa tiedotusta Aisaparin kotisivulta ja facebookista.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät