-8.5 C
Alajärvi
keskiviikko 07.12.2022
spot_img

Kyläturvallisuutta ja kestävää kehitystä!

Leader Aisapari järjestää hankkeiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa kaikkiaan kymmenen tempausta sisältävän tapahtumasarjan.

Tilaisuus on luvassa jokaiseen Aisaparin peruspitäjään tämän syksyn ja ensi kevään aikana: Alahärmä, Alajärvi, Evijärvi, Kauhava, Kortesjärvi, Lappajärvi, Lapua, Lehtimäki, Vimpeli ja Ylihärmä.

Kumppanina tempauksissa on muun muassa vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa sekä lukuisia hankkeita, esimerkiksi Kestävät kylät, Energiatietoa kylille, Jami Green Care, Outdoors Life ja maakunnallinen Kylille-hanke.

Kierros aloitetaan siis Vimpelistä torstaina 1.9. kello 17-20: yhteiskoululle pystytetään infopisteitä ja kerrotaan energia- ja jäteasioista, kyläturvallisuudesta ja varautumisesta, luonnon ja ympäristön monimuotoisuudesta – ja tietoa on jaossa monesta muustakin kestävää kehitystä ja yhteistä hyvinvointia koskettavista asioista. Kannattaa tulla piipahtamaan!

Seuraavat tilaisuudet ovat lokakuussa energiansäästöviikolla: 10.10. Lehtimäellä, 11.10. Lappajärven Karvalassa, 12.10. Kortesjärven Ylikylässä ja 13.10. Lapuan Haapakoskella. Joissakin tilaisuuksissa esittäytyy myöskin PLU:n Unelmat liikkeelle -kampanja.

Merkitse jo kalenteriin ja seuraa tiedotusta Aisaparin kotisivulta ja facebookista.

sinua saattaisi kiinnostaa

- Ilmoitus -
- Ilmoitus -

Viimeisimmät