11 C
Alajärvi
keskiviikko 27.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Arpaisten patikka lauantaina

Arpaisten patikka järjestetään jo 22. kerran. Ähtärin puolelta Arpaisten kämpältä lähtevä pisin reitti on 28 kilometrin mittainen. Sen reitin retkeilevät pääsevät nauttimaan kauniiden hiekkaharjujen mäntykankaita metsälampien ja järvien siivittäessä matkaa.

Arpaisten patikkaan on osallistunut viime vuosina reilut 200 retkeilijää. Reittivaihtoehtoja on kolme: 14, 19 ja 28 kilometriä.

19 kilometrin reitti lähtee Löytömäestä jatkuen Läskilammelle ja Matosuolle. Suolla on pitkät pitkospuut aapasuon poikki ja reitti jatkuu Kaihiharjulle, missä tarjoillaan kenttäruokailu.

MAINOS

Patikan jälkeen on saunomis- ja uintimahdollisuus liikekeskuksen tiloissa. Reitin varrella on myynnissä kahvia ja pikkupurtavaa.

Tapahtuman keskuspaikkana on Soinin yhteistalo. Paikkaan on opastus keskustasta. Ilmoittautuminen tulee tehdä paikan lauantaina kello 8-8.30. Yhteiskuljetus lähtöpaikoille lähtee kello 9. Linja-autokuljetus kuuluu osallistumismaksuun.

Maksuun kuuluu myös mehuhuolto, palkintoarvonta, kunniakirja ja kaikille osallistujille Arpaisten patikka -logolla varustetut aurinkolasit. Yksittäisten osallistujien lisäksi perheitä kannustetaan osallistumaan retkelle perhepaketin avulla.

Patikan järjestämisestä vastaavat Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikapalvelut, Parviaisen kyläyhdistys ja Saurun seudun maa-ja kotitalousseura.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät