Pienpuut pystystä pakettiin – karsimatta!

13
Mainos[adrotate banner="3"]

Tulevana lauantaina 10.9. klo 8.00 alkaa koko päivän kestävä työnäytös Vimpelissä. Pekka Kangas tilasi kärsämäkeläisen yrityksen, A. Tiikkainen Oy:n tekemään ensiharvennuksen Logman-Fixteri-harvennuskoneella noin hehtaarin kokoiseen leimikkoon.

-Näemme livenä kuinka Jari Tiikkaisen kolme vuotta ajama metsien ”3D-tulostin” tulostaa pienläpimittaisen puutavaran kokopuuenergiaksi logistisesti tehokkaaseen muotoon. Jari Tiikkainen näyttää näreen pallit käskyttäessään tätä kaikkien tulevaisuuden harvennusmenetelmien äitiä, Kangas kertoo.

MAINOS

Sponsorina tapahtumapäivälle toimii Lappajärven Konetyöstö Oy. Tapahtumapaikkaan on opastus, joka alkaa osoitteessa Korpitie 100, Vimpeli.

Lisätietoa saat tapahtuman Facebook-sivulta.

2
”Kerro minulle, ja minä unohdan. Näytä minulle, ja minä saatan muistaa. Ota minut mukaan tekemään, ja minä ymmärrän.”
-kiinalainen sananlasku

 

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa