Ennätysmäärä retkeilijöitä Arpaisten patikassa

Mainos[adrotate banner="3"]

Arpaisten patikkaan osallistui tänä vuonna huikea määrä osallistujia. Peräti 242 retkeilijää uhmasi sadetta, jota tuli päivän mittaan taivaalta välillä kuitenkin taukoa pidellen.

Viime vuonna mukana oli 211 ja sitä ennen 227 retkeilijää. Vuoden 2013 ennätys saatiin uusiksi, sillä silloin mukana oli 240 patikoitsijaa. Ennakkoon ilmoittautuneita tänä vuonna tuli 165. Väkeä oli jälleen hyvin mukana eri puolelta Suomea, suurin osa Etelä-Pohjanmaalta.

MAINOS

– Vielä kun keli olisi ollut aurinkoinen niin varmasti 250 olisi mennyt heittämällä rikki, tuumasi liikunnanohjaaja Janne Kujala päivän päätyttyä.

Lähtöpaikat jakautuivat siten, että noin sata henkilöä lähti Arpaisilta (28 kilometriä) ja loput 140 jakautui melko tasaisesti Läskilammen (14 kilometriä) ja Löytömäen (19 kilometriä) reiteille.

Kosteasta säästä huolimatta kaikki olivat kuitenkin sitä mieltä, että keli oli ihan hyvä, ainakin happirikas. Retkeilijät antoivat hyvää palautetta järjestelyistä. Tästä kuuluu kiitokset kaikille mukana olleille yhteistyötahoille.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliAsumista ja Hyvinvointia -messut 2017 Alajärvellä
Seuraava artikkeliSoinin frisbeegolfradan avajaisissa yli sata kävijää