0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Muuttumisleikissä Ailalle uutta ilmettä ja ideoita

Keväällä Alajärvellä järjestetyssä muotinäytöksessä arvontapalkintona oli Big Beautyn Minna Luiron ja pukeutumisneuvoja Matleena Saukon tarjoama muuttumisleikki, jonka voittajaksi löytyi Aila Pihlaja.

Myös meikissä käytettiin värisävyjä, jotka oli katsottu Ailalle sopivimmiksi aamulla Matleena Saukon tekemässä analyysissä.
Myös meikissä käytettiin värisävyjä, jotka oli katsottu Ailalle sopivimmiksi aamulla Matleena Saukon tekemässä analyysissä.

Nyt syksyn tulleen oli muuttumisleikin aika ja torstaina Aila pääsi aluksi aamulla nauttimaan Matleenan hänelle tekemästä vartalotyypin ja värimaailman määrityksestä sekä oikeiden asujen ja asusteiden ehdotelmasta.

MAINOS

Kun tyyli ja värit olivat selvillä, pääsi Minna Luiro vuorostaan tekemään Ailalle uuden kampauksen ja meikin!

BigBeautyssä Minnan osuuteen kuuluu hiusten leikkaus ja värjäys, kampaus ja meikkaus.

– Muuttumisleikkejä olemme tehneet aikaisemminkin ja niitä on kenen tahansa jatkossakin mahdollisuus hankkia, vaikka lahjaksi puolisolle tai äidille, Minna kertoo. – Tämä on upea lahja naiselle, jolla on jo kaikkea.

Myös Aila koki päivän onnistuneeksi. Hän on aina ollut kiinnostunut vaatteista ja väreistä, joten värianalyysi ei hänelle suuria yllätyksiä tuonut, mutta paljon uutta hän oppi vartalotyypin mukaisesta pukeutumisesta. – Tämän jälkeen kiinnitän varmasti ihan eri tavalla huomiota siihen, miten pukeudun.

Matleena Saukon neuvoin valittu asu sopi kantajalleen kuin valettu.
Pukeutumisneuvoja Matleena Saukon neuvoin valittu asu sopi kantajalleen kuin valettu.

Väreistä Aila oppi sen, että aina ei tarvitse valita mustaa, ei edes juhlaan, sillä monia muitakin vaihtoehtoja on tarjolla.

Matleenan analyyseissa selvisi Ailan vuodenaika ja värit sekä tyyli, jonka pohjalta Minna alkoi suunnitella kampausta. Myös kasvon muotoja katsottiin yhdessä Minnan ja Matleenan kesken ja Ailallakin oli asiaan sanansa sanottavana, ennen kuin hiuksia alettiin leikata ja värjätä.

– En halunnut mitään kovin voimakasta väriä, se oli oikeastaan ainoa ohje jonka annoin, Aila kertoo.

Minna kertookin, että Ailalle pystyttiin tekemään hyvä esimerkki siitä, miten hiuksiin voidaan tehdä kaunis kiiltosävyte, vaikka asiakas haluaa säilyttää oman harmaan hiusvärinsä. Kiiltosävytteellä väri ei muutu, mutta hiuksiin tulee kaunis heleä sävy.

Leikkauksessa sen sijaan muutos oli suurempi. Ailalla on aikaisemminkin ollut lyhyet hiukset, mutta nyt mittaa otettiin reilusti lisää pois, etenkin päältä. – Aila on ihanan nuorekas nainen, jolle on mahtava tehdä kampaus, Minna iloitsee.

Myös Ailan meikissä noudatettiin samoja analyysin antamia värejä ja lopputulos oli todella kaunis.

Aila olikin päivään tyytyväinen ja totesi, että kenenkään ei tarvitse pelätä muuttumisleikkiin tuloa, sillä itsensä kyllä tuntee vielä pois lähtiessäkin ja asiakasta kuunnellaan.

Kiiltosävytteellä hiuksiin saatiin kaunis ja heleä sävy. Meikissä noudateltiin samoja, Ailalle sopivia värejä.
Kiiltosävytteellä hiuksiin saatiin kaunis ja heleä sävy. Meikissä noudateltiin samoja, Ailalle sopivia värejä.

– Muuttumisleikki on hauska tapa oppia lisää itselleen sopivista tyyleistä, mutta esimerkiksi meikkaukset hoidan toki muutenkin, kuin vain muuttumisleikin osana, Minna kertoo. Muuttumisleikkejä voi varata joko Matleenalta tai Minnalta.

Kaikki kuvat Ailasta ennen ja jälkeen muuttumisleikin löytyvät Big Beautyn Facebook -sivuilta!


Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät