25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Operaatio Joulun Lapsi – kokoa joululahja Euroopan köyhille lapsille

Alajärvellä jo perinteeksi muodostunut Operaatio Joulun Lapsi -keräys on jälleen täällä. Patmos Lähetyssäätiön keräys haastaa ihmisiä kokoamaan lahjapaketteja Euroopan köyhille lapsille Romaniaan ja Moldovaan.

Tänä syksynä Joulun Lapsi -pakettien keräysaika on 3.10.-13.11. Keräyspaikkana toimii Kahvila Toivo Alajärven keskustassa, josta voi hakea tyhjän paketin ja ohjeet sen kokoamiseen.

MAINOS

Täytetyt laatikot palautetaan kahvilaan. Toivon ”lahjalaatikkoon” on myös mahdollista jättää yksittäisiä lahjoituksia, esimerkiksi villasukat tai lelun.
Pakettien kokoaminen on helppoa ja hauskaa puuhaa.

Lahjoittaja voi itse päättää, tuleeko paketti tytölle vai pojalle ja minkä ikäiselle lapselle haluaa lahjan suunnata. Pakettiin laitetaan aina lelu, vaatteita, hygieniatarvikkeita ja karkkipussi.

Kokoamisen selkeät ohjeet ja paljon muuta materiaalia löytyy osoitteesta www.joulunlapsi.fi sekä Toivosta saatavista esitteistä.

Aiempina vuosina Alajärvellä on tehty runsaasti paketteja lasten parhaaksi. Ollaan yhdessä mahdollistamassa myös köyhille lapsille iloinen joulu.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät