25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Joulunavaus Soinissa lauantaina 26.11.

Soinin joulunavaus järjestetään jälleen Soinin Yhtenäiskoulun salissa. Aikaisempien vuosien tapaan järjestäjinä toimivat 8 -luokan oppilaat ja tällä kertaa vetovastuu on 8B -luokalla, joka kerää luokkaretkirahaa tapahtuman tuotoilla.

Joulunavaus-tapahtumassa on luvassa monenlaista ohjelmaa mm. vapaa-aikatoimen palkitsemiset, erilaisia liikunnallisia ja musiikillisia esityksiä, arvontaa sekä tietenkin joulupukki. Yleisö pääsee myös äänestämään suosikkiaan kierrätysmateriaaleista valmistetuista joulukuusista, joita ovat Soinin yhtenäiskoulun oppilaat valmistaneet.

MAINOS

Tapahtuma on yleisölle maksuton.

Nyt markkinoidaan alustavasti yrityksille ja yhteisöille, koululuokille ja kerhoille markkinapaikkoja kyseiseen tapahtumaan.

Yrityspaikan (3x2m) hinta on edullinen. Yhdistykset, yhteisöt, koululuokat, kerhot, harrastajat ym. tahot voivat varata paikan vielä edullisemmin. Myyntipöytää voi tulla paikan päälle laittamaan valmiiksi lauantaina 26.11. kello 8.30 alkaen.

Yritysten ja yhteisöjen tarjoamien tuotteiden lisäksi tarjolla on oppilaiden järjestämä kahvio ja omia tuotteita myytävänä kuten leivonnaisia luokkaretkikassan kartuttamiseksi. Myös talutusratsastus ja poniajelu järjestetään oppilaiden toimesta, mikäli sää sen sallii.

Paikkavaraukset toivotaan tehtävän 24.11. mennessä. Paikkoja on rajoitetusti. Paikan varaus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen joulunavaus@hotmail.com, otsikoksi ”Paikkavaraus Soinin Joulunavaus”.

Lisäksi sähköpostista tulee löytyä seuraavat tiedot: Yrityksen/yhteisön nimi, yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero sekä lisätiedot siitä mitä kyseisen tahon osastolla on myynnissä / esillä.

Lisätietoja saa numerosta 040 064 9873 Soinin 4H -yhdistyksestä Saija Källiltä. Soinin Yhtenäiskoulun 8B -luokka toivoo yrityksiltä runsasta mukaan tuloa avaamaan Soinin joulua!

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät