19.6 C
Alajärvi
torstai 23.5.2024
MAINOS

Betset-yhtiöt vahvistaa asemaansa ostamalla Mikkelin Betonin

Betset-yhtiöt on ostanut Mikkelin Betoni -konsernin ja vahvistaa palvelukokonaisuuttaan betonisten valmisosien ja valmisbetonin valmistajana.

Koko konsernin osakekantaa koskeva kauppa solmittiin eilen 21.11. Yrityskaupan jälkeen Betset Group Oy:n ja Betset Oy:n muodostamalla Betset-yhtiöillä on seitsemän tehdasta Suomessa ja osakkuusyritys Virossa.

MAINOS

Yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto Suomessa on noin 80 miljoonaa euroa ja yhtiöt työllistävät noin 485 henkilöä.

Yritysjärjestelyssä Löytösen suvun omistama Betset-yhtiöt osti koko Mikkelin Betoni Oy:n osakekannan. Myyjät olivat Markku Vähä-Mustajärvi, Heino Ylönen ja Erkki Hänninen. Kauppahintaa osapuolet eivät julkista.

Yrityskaupan myötä Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien ja valmisbetonin valmistajista. Betsetin tehtaat sijaitsevat Kyyjärvellä, Nurmijärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä. Betsetiin liittyy Mikkelin Betonin tehtaat Mikkelistä, Vierumäeltä ja Nummelasta.

– Betset saa erittäin vahvan aseman betonisten valmisosien valmistajana niin toimitila-, teollisuus kuin asuntokohteissa. Tuotevalikoiman laajentuminen ja kapasiteetin lisääntyminen mahdollistavat entistäkin isompien palvelukokonaisuuksien tarjoamisen asiakkaidemme tarpeisiin.

– Lisäksi laajemman tehdasverkoston ansiosta muun muassa toimitusvarmuutemme paranee entisestään, sanoo Betset Group Oy:n toimitusjohtaja Mika Löytönen.

Yrityskauppa noudattaa Betsetin strategiaa kasvattaa, vahvistaa ja monipuolistaa liiketoimintaa sekä luoda lisäarvoa nykyisille ja uusille asiakkaille laajalla palvelukokonaisuudella.

Yrityskauppa myös parantaa Betsetin kilpailukykyä, ja jatkossa se pystyy palvelemaan paremmin myös asuntorakentamiseen keskittyviä asiakkaita. Betset arvostaa myös sitä, että Mikkelin Betonilla on hyvin motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökunta.

– Mikkelin Betonin henkilöstön hyvä osaaminen oli yksi tärkeä yrityskaupan syy, Löytönen sanoo.

Mikkelin Betonille on tärkeää, että perinteikkään yrityksen jatkaja on maineikas yhtiö, jolla on vahva halu panostaa liiketoiminnan kehittämiseen sekä tarjota työntekijöille vakaa ja turvallinen toimintaympäristö.

– Betset-yhtiöt on paras mahdollinen ostaja Mikkelin Betonin asiakkaiden, henkilökunnan ja muiden sidosryhmien kannalta. Toivotamme Betsetille erinomaista menestystä myös tulevaisuudessa.

– Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme vuosien
menestyksekkäästä yhteistyöstä sekä osoittaa erityiskiitoksen osaavalle henkilöstöllemme, sanoo Mikkelin Betoni Oy:n toimitusjohtaja Markku Vähä-Mustajärvi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät