24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Arvokas kids -englantikerho alkaa pienille lapsille

Alajärven helluntaiseurakunnalla alkaa tammikuussa 13.1. kello 9.30-11.30. Arvokas kids – englantikerho 3-5-vuotiaille lapsille.

Kerhoon pohjautuen helluntaiseurakunnalla järjestetään lisäksi torstaina 1.12. joulupuuhapäivä 3-5-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

MAINOS

Arvokas kids -englantikerho kestää toukokuulle asti ja hinta kerholle on vain kymmenen euroa lasta kohden.

Kerhon tarkoituksena on leikin ja toiminnan ohella oppia hieman englannin alkeita. Toimintaan kuuluu leikkien lisäksi myös lauleskelua sekä ulkoilua syöden omia eväitä sekä tutustuen luontoon, jossa mukana ihana apina maskotti viidakkohuoneen viidakosta. Kerhossa on myös aina lyhyt raamatun kertomus.

– Ajatus kerhoon lähti siitä, kun missään ei ole lapsille englantipainotteista toimintaa, lapsi- ja varhaisnuorisotyöntekijä Niina Männistö toteaa.

Englantikerho on kristillinen kerho, johon on tervetulleita kaikki lapset oppimaan englantia mukavan ja mielekkään tekemisen kautta.

Ilmoittautua kannattaa kerhoon heti, sillä lapsia mahtuu mukaan vain rajallinen määrä.

Joulupuuhapäivänä lapsilla sekä vanhemmilla on oiva mahdollisuus tutustua tulevaan toimintaan joulupuuhailun merkeissä.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ja se on ilmainen. Mukaan puuhastelemaan on tervetulleita kaikki. Talo tarjoaa piparit sekä mehut kaikille.

Operaatio Joulun lapsi onnistui

Patmos lähetyssäätiön operoima Joulun lapsi on tältä vuodelta päätöksessä kahvila Toivon osalta.

Kahvila Toivoon palautettiin hienot 178 pakettia sekä irtolahjoituksia, kuten villasukkia sekä rahalahjoituksia yhteensä 180 euroa!

Jenna Tanhua

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät