Ankkurit, Alavoli ja JPK komeilevat Mertaniemen uuden pakkariauton kyljessä!

Mainos[adrotate banner="3"]

Autoyhtymä Mertaniemen uuden pakkariauton kyljessä komeilevan kuvan ansiosta ei voi erehtyä, mistä auto tulee.

Alajärven Ankkurien, Alavolin ja Järviseudun Pallokerhon logot komeilevat auton kyljessä upeassa, näyttävässä kuvassa iskulauseella: Me liikutamme Alajärvellä!

MAINOS
Tämä auto huomataan maanteillä ja kaduilla varmasti!
Tämä auto huomataan maanteillä ja kaduilla varmasti!

Asko Mertaniemi kertoo, että yritykseen hankittiin ensimmäinen pakkariauto kolme vuotta sitten jouluksi.

Nyt kun asiakaskunta on jatkuvasti lisääntynyt, tuli tarve lisätä kalustoa jotta kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat saadaan palveltua.

Mertaniemi alkoikin etsiä käytettyä autoa Suomesta, sillä uuden auton hankkiminen ei käden käänteessä tapahdu. Uuden auton varustelu valmiiksi voi kestää vuodenkin.

Suomesta ei sopivaa käytettyä löytynyt, mutta Hollannissa oli tarjolla lähes uudenveroinen vähän ajettu menopeli.

Niinpä Asko lähti reissuun ja komeaa, uutta autoa katsellessa mieleen tuli ajatus, että sen iso kylki voisi olla oiva paikka edistää jotakin hyvää asiaa.

Askon Virpi -vaimolle mieleen tuli heti liikunta, sillä mikäpä olisi tärkeämpää kuin olla omalta osaltaan mukana edistämässä lasten ja nuorten liikkumista? Kun ajatusta lähdettiin viemään eteenpäin, saatiin innostunut vastaanotto niin Ankkureilta, Alavolilta kuin JPK:ltakin!

Nyt Mertaniemen auton kyljessä kulkeekin samalla näkyvyyttä näille seuroille, jotka paikkakunnalla tarjoavat jokaiselle halukkaalle mahdollisuuksia liikkua hyvässä seurassa!

– Toivottavasti kaikki lapset ja nuoret innostuisivat liikkumaan, Mertaniemi toivoo. – Meillä on Alajärvellä nostetta liikuntaharrastuksille, hyvät liikuntapaikat ja lisää tulossa. Vanhempien kannattaa olla rohkeasti yhteydessä näihin seuroihin ja etsiä se oma laji perheen lapselle!

Autoyhtymä Mertaniemi puolestaan liikkuu tällä hetkellä yhden taksin ja neljän kuorma-auton voimin. Kuorma-autoista kaksi on pakkariautoja ja kaksi vaihtolava-autoja.

Järjestettyä jätteenkuljetusta yhtiö harjoittaa Alajärven alueella, mutta vaihtolavalla ajetaan tarvittaessa koko vanhan Vaasan läänin alueella.

Mertaniemi työllistää 6-7 henkilöä ja mukana tässä liki 90 -vuotiaassa perheyrityksessä on jo nuorempaakin polvea.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliIhmisen kokoisia ideoita 20 vuotta
Seuraava artikkeliLiikkumisen tuen tarve kasvaa veteraanien ikääntyessä