Aallottarilta jouluiloa kymmeniin perheisiin Alajärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Lions Club Aallottarien joulupuukeräys keräsi tänä vuonna pakettien sijasta lahjakortteja, koska yhteistyökumppani Järvi-Pohjanmaan perusturva/Alajärven sosiaalitoimisto toivoi niitä tukemaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa, harrastevälineiden ostamista ja vaatehankintoja.

Keräys toteutettiin lahjapuu -muodossa ja alajärveläiset osoittivatkin todellista joulumieltä, sillä lahjakortteja sosiaalitoimen jaettavaksi saatiin yhteensä 1511,90 euron arvosta!

MAINOS

Lahjapuu tuotti saajilleen lahjakortteja Halpa-Halliin 360 euron arvosta, Seppälään 190 eurolla, Kesportiin 675 eurolla, uimahalliin 256,90 eurolla ja jäähallille 30 eurolla. Lahjoittajia oli kaikkiaan 48 henkilöä.

Tämän lisäksi Aaallottaret itse lahjoittivat lahjakortteja tuhannella eurolla, jotka jakautuivat 12 kappaletta 50 euron lahjakortteja Supermarkettiin ja kahdeksan 50 euron lahjakorttia Halpa-Halliin!

Aallottarien presidentti Anne Ketola kertoo, että Aallottarien omat lahjoitusvarat on hankittu muun muassa Tuula Karjanlahden vetämällä hiekkasanko -kampanjalla ja erilaisista myyjäistapahtumista.

Lahjoitukset sosiaalitoimen puolesta vastaanotti sosiaalipalvelujohtaja Sirpa Tuomela-Jaskari ja opiskelija Marjo Alanen. Tuomela-Jaskari kiitti lahjoitusten olevat todella merkityksellinen asia monelle vähävaraiselle perheelle ja mahdollisuus hankkia esimerkiksi urheiluvälineitä vai olla lapselle tai nuorelle todella tärkeä juttu.

Lahjoitus toikin paljon jouluiloa kymmeniin perheisiin Alajärvellä.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliSoinissa tehdään työtä hyvässä hengessä mukavien talouslukujen alla
Seuraava artikkeliAlajärvi-Seuralla myötätuuli purjeissa!