3.1 C
Alajärvi
sunnuntai 26.5.2024
MAINOS

Jalkahoitopalvelua nyt Soinin Kuntokulmassa

Fysikaalinen hoitolaitos Soinin Kuntokulma antaa monipuolisia hoitopalveluja kansalaisten terveyden hyväksi.

Palveluina Kuntokulmassa on fysioterapian lisäksi hierontaa ja osteopatiaa. Lantiopohjan lihasten tutkiminen ja kuntoutus, vaikeavammaisten kuntoutus sekä veteraanikuntoutus sekä ortopedin vastaanottotoiminta hoituvat Soinin keskustassa sijaitsevassa yrityksessä. Nyt yrityksen tiloihin on tullut myös jalkahoitopalvelut.

MAINOS

Vuonna 2010 jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut lähihoitaja Tarja Keskitalo on työskennellyt alalla viitisen vuotta. Viimeisimmät vuodet hän on työskennellyt kodin tiloissa, mutta nyt hän tuo palvelut Kuntokulman tiloihin aivan keskustaajamaan.

Keskitalon perhe on muuttamassa sivukylälle, joten palveluiden pitäminen taajamassa on luonnollista. Keskitalo on aloittanut jalkahoidot Kuntokulman tiloissa joulukuun alkupuolella.

– Jalkahoito tehdään asiakkaan toiveiden mukaan, kynnet hoidetaan, kovettumat ja känsät poistetaan. Asiakkaan toivomuksesta kynsiin laitetaan vielä lakkakin. Jalkojen rasvaus ja rentouttava jalkahieronta kuuluvat myös palvelutarjontaan, kertoo Keskitalo.

Jalkahoidon lisäksi Keskitalo tekee intialaista päähierontaa, joka rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hieronta kohdistuu päähän, kasvoihin ja hartiaseutuun.

Jalkahoidon ja päähieronnan ajanvaraukset tehdään suoraan Keskitalolta, koska Tarja toimii päivisin perhepäivähoitajana, jalkojenhoitoajat sovitaan illoille ja viikonlopuille. Tarja tekee tarvittaessa myös kotikäyntejä.

Hyvänolon lahjakortit palveluihin ja tuotteisiin Kuntokulmasta ilahduttavat aina!

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät