Kyyjärven puistoestradi muuntuu seimitalliksi

Mainos[adrotate banner="3"]

Kyyjärven keskustassa sijaitsevaan Kotikylän puistoon rakennettiin viime kesänä hieno, hirsinen estradi. Sen ensisijainen käyttötarkoitus on palvella erilaisten konserttien ja esitysten näyttämönä.

Ensikasteensa se sai ensimmäisenä adventtina, kun Kotikylän puisto toimi Kyyjärven kunnan jouluvalojen sytytysjuhlan keskuspaikkana. Estradin myötä Kotikylän puisto palvelee entistä paremmin sen alkuperäistä tavoitetta, eli toimia kyyjärvisten yhteisenä kokoontumispaikkana ympäri vuoden erilaisten teemojen äärellä.

MAINOS

Tänään torstaina, 15.12. kello 19 puistossa tapahtuu jälleen. Tuolloin avataan estradille somistettu seimitalli, joka muistuttaa meitä kaikkia keskeisestä joulun sanomasta.

Tallin avajaisten yhteydessä on tarjolla lämmintä glögiä ja piparkakkuja. Ohjelmassa on myös lasten lauluesityksiä ja muuta jouluista ohjelmaa.

Seimitallin rakentamisesta ja sen avaamisesta Kyyjärvellä on tarkoitus tehdä samanlainen perinne kuin maakunnan kauneimman kuntakuusen valaistusjuhlastakin.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kyyjärviset ja toki joulumielen tästä tapahtumasta itselleen voivat hakea myös koko seudun asukkaat.

MAINOS
Edellinen artikkeliLakis-Sport uuteen kauteen Lakiksen tuella
Seuraava artikkeliTiikerien historiaa kovien kansien välissä