Perhejuhla Kyyjärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]
Lapsikuorolaiset lauloivat Kolme hienoa herraa ja Tähtilaulu.

Kyyjärven kirkossa oli touhua ja tohinaa kun vietettiin seurakunnan avoimen kerhon, päiväkerholaisten ja lapsikuorolaisten yhteistä joulujuhlaa sekä kolme vuotta täyttäneiden yhteisiä syntymäpäiviä.

Avoimen kerhon kävijät äitien ja isien kanssa esittivät perinteisen joulukuvaelman. Mukana oli Leena ja Sakari Parkkosen muutaman kuukauden ikäinen Inka-tytär.

MAINOS
Enkeli: Älkää pelätkö! Ilmoitan teille ja koko maailmalle suuren uutisen. Tänään teille on syntynyt kuningas Betlehemissä. Jumalan lupaama kuningas. Menkää katsomaan häntä! Te löydätte hänet makaamasta seimessä.

Lapsikuorolaiset ja päiväkerholaiset lauloivat joululauluja. Yhteislauluissa lapset soittivat itsetehtyjä soittimia, joita seurakunnan kerhoissa lapset olivat tehneet.

Kerholaisten joulujuhlan yhteydessä vietettiin myös kolmevuotiaiden yhteisiä syntymäpäiviä.

Tänä vuonna paikalle kutsuttiin suurin ikäluokka pitkään aikaan, 19 lasta. Kyyjärven seurakunta lahjoitti jokaiselle lapselle kirjan Päivästä päivään.

– Kirja kertoo maailman tärkeimmästä asiasta. Siinä on jokaiselle päivälle kertomus ja rukous. Lukekaa kirjaa yhdessä lapsille seurakunnan kanttori ja lastenohjaaja Minna Erkkilä kannustaa.

Kyyjärven seurakunnan diankonissa Riitta Kytölä luki juhlaväelle Herran siunauksen. Illan päätteeksi nautittiin jouluiset syntymäpäiväkahvit.
Tanja Kyrönlahti

Yhteisiä syntymäpäiviä viettäneet saivat kotiseurakunnan lahjana kirjan.

 

MAINOS
Edellinen artikkeliVarmista turvallinen joulun aika yhdessä tekemällä
Seuraava artikkeliLehtimäen Ratsastajat Kaisa Lampimäen johtoon