1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Roosa kiittää

Muistan kun kirjoitin ensimmäisen artikkelini Torstai-lehteen yli kaksi vuotta sitten. Lehden päätoimittaja, Tuula, antoi minulle tehtäväksi kirjoittaa Esa Niemitalon taidenäyttelystä. Menin tapaamaan taiteilijaa jännittynein mielin kamera kaulallani roikkuen ja kuuntelin mielenkiinnolla Niemitalon elämäntarinaa. Kotiin päästyäni aloin purkamaan ajatuksia paperille ja nautin suunnattomasti siitä tunteesta, kun sain tekstin pakettiin. Oman jutun näkeminen lehdessä tuntui hienolta, nimittäin yksi lapsuuden haaveistani oli käymässä toteen. Äidinkieli on aina ollut lempiaineeni ja pienenä haaveilin toimittajan urasta.

Helmikuussa 2015 lähdin jutuntekoon Halla-ahoon kutomoon, enkä osannut arvata minkälainen vastaanotto minulle järjestettäisiin. Vappu ja Olli Ketola odottivat minua vastaleivotun täytekakun kanssa ja jutusteluhetken päätteeksi he viihdyttivät minua karaokea laulamalla. Minulle tuli kiire muualle vasta siinä vaiheessa kun minua haastettiin mukaan laulamaan. Vuosien aikana muita mieleenpainuvia hetkiä työssäni on ollut, kun olen päässyt taputtamaan Suomen korkeinta hevosta Soinissa ja haastattelemaan urheilijaidoliani Petra Ollia.

MAINOS
Roosan (vas.) tilalla myynti -ja markkinointivastaavana on aloittanut Tanja Kyyjärveltä.

Viimeisen vuoden olen tehnyt töitä Torstai-lehdessä pääasiassa myynnin ja markkinoinnin parissa, joka on myös ollut hyvin antoisaa. Nyt kuitenkin työ lasten ja nuorten kanssa on noussut sydämelleni ja on aika lähteä seuraamaan toista unelmaa. Aloitan tammikuussa opiskelut sosionomiksi ja siirryn Alajärven Kurejoella sijaitsevaan Kuusiniemikotiin, vanhempieni ammatilliseen tukiperheeseen töihin.

Kyyjärveläinen Tanja Kyrönlahti jatkaa myynnin puolella siitä mihin jäin ja palvelee ilolla sekä vanhoja, että uusia asiakkaita. Tanjan kanssa asioidessa saattaa helposti jäädä suustansa kiinni, varsinkin jos kuntoilusta tai askartelusta tulee puhetta.

Kiitän työtovereita ja asiakkaita mieleenpainuvista kohtaamisista vuosien aikana ja toivotan jokaiselle lukijalle Onnellista Uutta Vuotta 2017!

Roosa Linnanmäki

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät