-15.7 C
Alajärvi
tiistai 05.12.2023
MAINOS
MAINOS

Onko luistimet teroitettu – koko Suomi Luistelee -kiertue saapuu Lappajärvelle

Ice Skating Tour feat – Koko Suomi Luistelee -kiertue liikuttaa Lappajärveä maanantaina 16.1.!

Luistelukiertue liikuttaa koululaisia aamupäivällä, illalla ohjaajat innostavat koko perhettä liikkeelle maksuttomassa luistelutapahtumassa Lappajärven keskustan kaukalossa kello 18 alkaen.

MAINOS

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Lappajärven liikuntatoimen ja koulujen kanssa. Toteutuksesta vastaavat Luisteluliiton ja Taitoluisteluliiton ammattitapahtumaohjaajat.

Erilainen liikuntatunti

Koko Suomi Luistelee -kiertue starttaa koululaisluistelulla, jossa ohjaajat innostavat koululaisia hauskaan luistelutunnelmaan!

Koululaisille on luvassa erilainen liikuntatunti, jonka teemana ovat hauskuus ja yrittäminen. Ohjaajien kannustamana koululaiset pääsevät testaamaan luistelutaitoja mm. hokkari- ja limbokisan merkeissä. Innokkaimmille tulee hiki pintaan!

Iltatapahtuma avoin kaikille

Iltatapahtuma on kaikille avoin perheiden yhteinen luisteluilta, johon osallistuminen on maksutonta!

Kiertueohjaajat liikuttavat perheitä mm. luisteluvalssin ja luisteludiscon merkeissä, rytmiä iloiseen luistelumenoon antaa Dj Music. Perheen pienimpiä kannustavat luistelun pariin Onni Orava ja Apsi Apina. Hien pintaan saa viimeistään Viking Linen 30 minuutin kuntoluistelussa.

Mukaan pääsevät myös pienimmät luistelijat, kun kiertueohjaajat tuovat jäälle uudenlaisen, perheille suunnatun Luistele mun kaa! -jääseikkailun. Kuvitteellinen matka Suomen ympäri tutustuttaa lapset ja aikuiset hauskasti luistelun alkeisiin.

Yhteinen Luistele mun kaa! -kokemus rohkaisee aikuisia tukemaan lastensa luistelun opettelua ohjaajilta saatujen vinkkien välityksellä myös tapahtuman jälkeen.

Luistinlainaamo tarjoaa kypärät ja luistimet lainaan tapahtuman ajaksi, jos omia välineitä ei vielä löydy. Luvassa on siis koko perheelle yhteistä ja ohjattua kivaa luisteluliikuntaa.

Ice Skating Tour feat – Koko Suomi Luistelee -kiertue liikuttaa suomalaisia talven aikana yhteensä 68 luistelutapahtumassa. Kiertueesta vastaa Suomen luisteluliitto ja se järjestetään yhteistyössä Suomen taitoluisteluliiton kanssa.

Koululaisluisteluiden yhteistyötahona toimivat koulut ja kuntien liikuntatoimi.

Luistelukiertueen tavoite on innostaa suomalaisia liikkumaan sekä vaalia suomalaisten suosikkitalvilajin, luistelun perustaitoja.

Luistelukausi ja 100-vuotiaan Suomen talviliikuntajuhlat huipentuvat Helsinkiin, molempien lajien MM-kisoihin. Pikaluistelun nuorten MM-kisat luistellaan Oulunkylässä Helsingissä 17.—19.2.

Taitoluistelun MM-mitaleista kisataan Hartwall Arenalla Helsingissä kuukautta myöhemmin, 29.3.—2.4.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät