Neste Alajärvi uudistuu – huippunykyaikainen autopesu tulossa helmikuun alussa

Mainos[adrotate banner="3"]

Neste Alajärvi on palvellut asiakkaitaan jälleen viime vuoden lopulta alkaen. Tupa ehti olla kiinni kolmisen kuukautta, ennen kuin uusi yrittäjä Jari Hämeenniemi tarttui ohjaksiin.

– Tavoitteena oli saada toiminta käyntiin uudelleen mahdollisimman nopeasti, koska pitkät tauot eivät ole hyväksi, Hämeenniemi sanoo ja kertoo, että sopimusten solmiminen yhteistyökumppanien kanssa uudelle yrittäjälle otti kuitenkin oman aikansa.

MAINOS

Nyt Neste palvelee jälleen asiakkaita tutulla konseptilla myyden Nesteen laadukkaita polttoaineita, Kotipizzan pitsoja ja Rollsin grillituotteita. Näiden kolmen yhteistyökumppanin kanssa neuvotellut jatkosopimukset olivat Hämeenniemelle ensiarvoisen tärkeitä, jotta toiminta Nesteellä saattoi jatkua.

Samaa mieltä ovat olleet asiakkaatkin, sillä kiitosta Kotipizzan ja Rollsin säilymisestä on sadellut. Kotipizzan tuotteet valmistetaan kotimaisin raaka-ainein niin pitkälle kuin mahdollista ja tuodaan näin työtä Suomeen. Rollsilta puolestaan on tulossa helmikuussa ihan jäätävä uutuus, kebab -annos joka on miehekkään kokoinen ja hyvästä kebabista valmistettu! Sillä lähtee nälkä isoltakin isännältä!

Vanhan, tutun pohjan päälle on nyt Nesteen toiminnoissa hyvä uudistua ja lähteä panostamaan tulevaan. – Seiniä on jo maalailtu ja paikkaa ehostettu, mutta isommat muutokset ovat vielä edessä. Myyntitiski tulee vaihtumaan kokonaisuudessaan ja koko myymälän ilme uudistuu kevättalven aikana.

Eniten Hämeenniemi kuitenkin odottaa sitä uudistusta, joka on luvassa jo aivan pian autopesun puolelle. Nesteellä toimii Alajärven ainoa autopesu, mutta nykyisen, vanhan laitteiston jäljessä on jo huomautettavaa.

Uusi autopesu on tulossa 6.2., mistä syystä pesuri on suljettuna muutamana päivänä viikolla 7. Sen jälkeen autoilijoille onkin luvassa todellista mannaa, uusi kone on huippunykyaikainen, pehmoharjoilla ja uusimmalla tekniikalla. Vahaus hoituu niin hyvin, että se vastaa liki täysin käsin vahausta.

– Jos tässä pesussa autonsa käyttää säännöllisesti, ei käsin vahausta tarvita lainkaan, Hämeenniemi lupaa.

Auton pesu onnistuu uudella koneella mainiosti aina 15 pakkasasteeseen saakka, sillä tehokas kuivaus kuivattaa auton hyvin ja pinnalle tuleva käsittely hylkii sekin kosteutta.

– Odotan mielenkiinnolla, millaista palautetta uudesta autopesusta asiakkailta saadaan. Olen itse kokeillut vastaavia pesuja muualla liikkuessani ja ollut erittäin tyytyväinen.

Neste Alajärvellä työskentelee yrittäjän itsensä lisäksi kuusi työntekijää. – Sain onneksi vanhat tutut Nesteen työntekijät tänne takaisin, eli he ovat nyt saaneet opettaa minua, Hämeenniemi nauraa.

Jari jakaa itse aikaansa Nesteen ja aikaisemman yrityksensä Alajärven Rengashuollon kesken. Rengashuollon puolella hoidetaan Nesteen asiakkaiden pyytämät pikkuhuollot lampunvaihdoista pyyhkijänsulkiin.

Rengashuollossa on tällä hetkellä Jarin lisäksi yksi työntekijä ja harjoittelijoita, mutta ammattitaitoisen asentajan etsintä on käynnistymässä. – Ammattimiehet vain ovat kaikki töissä, mikä on melkoinen ongelma. Mutta jos joku on kiinnostunut, niin yhteyttä saa ottaa!

Neste Alajärvi on avoinna arkisin kello 6-21, lauantaisin kello 8-21 ja sunnuntaisin 9-21.
Keittiö on joka päivä avoinna kello 10-21 mutta kuitenkin niin, että kello 20.45 eteenpäin viimeisen vartin ajan tuotteet myydään vain mukaan, ei paikalla syötäviksi. Uusi puhelinnumero nesteelle on 044 557 1004, vanha numero ei ole enää käytössä.

Uuden Nesteen avajaisia vietetään keväämmällä, kunhan suunnitellut uudistukset on saatu toteutettua!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliNiilo Yli-Vainiosta kertova elokuva Alajärvelle
Seuraava artikkeliJuhlakonsertti kajahtaa Alajärvellä perjantaina