-2 C
Alajärvi
torstai 22.2.2024
MAINOS

Juhlakonsertti kajahtaa Alajärvellä perjantaina

Alajärven ja Jalasjärven musiikkiopistojen yhteistyö alkoi 20 vuotta sitten. Jalasjärvi ja Kurikka tekivät kuntaliitoksen vuoden 2016 alussa. Viime vuoden ajan Kurikan musiikkiopistopalveluista huolehti Etelä-Pohjanmaan musiikkiopisto, kun taas Jalasjärven musiikkiopistopalvelut tuotti Alajärven musiikkiopisto.

1.1.2017 lähtien koko Kurikan musiikkiopisto-toiminta on siirtynyt Opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksellä Alajärven musiikkiopiston alaisuuteen.

MAINOS

20 vuotta jatkuneen yhteisen taipaleen kunniaksi pidetään yhteiskonsertit, jossa esiintyy sekä Alajärven että Kurikan, mukaan lukien Jalasjärven, oppilaita ja opettajia.

Alajärven juhlakonsertti on perjantaina 27.1. kello 19 Alajärvi-salissa. Juhlakonsertin tervehdyssanat pitää sivistyslautakunnan puheenjohtaja Jaakko Penninkangas, juhlapuheen apulaisrehtori Auli Tuohimäki ja loppusanat rehtori Virpi Veskoniemi.

Jalasjärvellä juhlakonsertti järjestetään sunnuntaina 29.1. kello 19 Jalasjärven seurakuntatalolla.

Konsertissa 27.1. Alajärvellä esiintyvät Anni Pesu pianolla, Venla Seppä oboella, Sandra Mattila nokkahuilulla, Elina Kujala pianolla, Karita Kallin ja Maaria Rentola trumpetilla ja lisäksi kuullaan Alajärveltä jousikvartettia, jossa mukana on Siru Pitkänen, Timoteus Kivikangas, Leena Pesu ja Aino Palomäki.

Esiintyjät Jalasjärveltä ovat Ilona Anttila, viulu, Reetta Koistinen, sello, Hanna Kuhna, huilu, Siiri Koistinen, viulu & Kamariyhtye jossa Roosa Koski, viulu, Erzsébet Lendvay, viulu, Reetta Rintala, alttoviulu, Reetta Koistinen, sello sekä Anniina Rautanen, piano.

Konsertissa säestäjinä toimivat Leena Pesu, piano, Riitta Thiam, piano ja Tapio Tolppanen, piano.
Esiintyjät Kurikasta ovat Elle-Maija Kahari, kitara, Magdalena Podlesna, harpp ja Maiju Rajala, viulu sekä Magdalena Podlesna, harppu.

Alajärven juhlakonsertin kakkukahvitus järjestetään yhteistyössä Järvi-Pohjanmaan musiikkiyhdistyksen kanssa. Kahvitus alkaa kello 18. Mahdolliset juhlakonsertin muistamiset sekä kahvituksen yhteydessä järjestettävä arpajaisten tuotto osoitetaan oppilaiden stipendirahastoon, jota musiikkiyhdistys organisoi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät