-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Ankkurit pelasi ensimmäiset harjoituspelit

Alajärven Ankkurien Superpesis-miehistön harjoituskauden kuudes yhteisleiri piti sisällään treenaamisen ohella myös kaksi ottelua. Kotiintuomisina Seinäjoki-Areenasta oli yhtä monta voittoa.

Perjantain myöhäisottelussa Ankkurit kohtasi Seinäjoen JymyJussit. Alajärvi käänsi ottelun edukseen kotiutuslyöntikilpailussa 2-1k (4-2, 0-11, 2-1).

MAINOS

Ottelu oli hyvin kaksijakoinen, sillä Ankkurit hallitsi hienokseltaan alkua ja loppua. Seinäjoki oli taas toisella jaksolla ylivoimainen.

Ensimmäisellä jaksolla Alajärven lyödyistä vastasivat Sami Mikkolanaho, Aki Orava sekä Juha Katajisto. Myös Ville Väliahon lukkarointi keräsi kiitosta. Kotareissa onnistuivat jälleen Mikkolanaho ja Orava.

Sunnuntaina vastaan asettui Kankaanpään Maila. Ankkurit käänsi ottelun itselleen lukemin 1-0 (7-2, 2-2). Tutut nimet olivat vireessä mailan varressa.

Mikkolanahon ja Oravan lyöntivire jatkui hyvänä ja tulitukea tarjosivat mm. Mikael Penninkangas ja Sasu Iivarinen. Keltasininisen joukkueen harjoittelu jatkuu kiivaana ja välietappina ovat mm. helmikuun puolivälissä Halli-Sm karsinnat Seinäjoella.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät