-3.9 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Oma Säästöpankin uudistunut konttori avattiin

Oma Säästöpankin uudistuneet konttoritilat täyttyivät avajaisiin saapuneista.

Oma Säästöpankin avajaisissa kävi kuhina, kun se esitteli uudistuneet toimitilansa Paavolantorilla Alajärvellä.

Avajaisiin saapuneet olivat valloittaneet kodinomaiset ja rennot tilat, ja heitä riitti kauppakeskuksen käytävälle saakka. Myös Nelimarttojen tarjoilemat täytekakkukahvit tekivät kauppansa.

MAINOS

Palvelupäällikkö Helena Marjomäki kertoi, että tilojen päivittämisen ajateltiin olevan kiva juttu, ja kun vuokranantaja oli ajatusta kohtaan suopea, ryhdyttiin suunnittelutöihin.

Oma Säästöpankki sponsoroi Alajärven Ankkureiden F-tyttöjä ja -poikia. Kuvassa palvelupäällikkö Helena Marjomäki ja F-juniorit esitellyt Johannes Herttola.

Tuomo ja Saana Joensuun kanssa suunniteltiin toimiva pohjaratkaisu, joka mahdollisti isot ja avarat tilat. Nyt tiloista löytyy viihtyisä sohvaryhmä sekä kokoustila, jota voi kysyä käyttöön.

Huomionarvoista on, että kaikki mahdollinen on pyritty saamaan aikaan paikallisin voimin. – Haluttiin näyttää maakunnalle, että Järviseudulla osataan, Marjomäki kertoo.

Niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin kiinnosti nauhanleikkausta suorittamaan saapunut EM-kultamitalisti, painija Petra Olli.

Hän jakoi nimikirjoituksia ja otti kaikkien halukkaiden kanssa yhteiskuvia.

Esillä olivat myös hänen mitalinsa Las Vegasin MM-kisoista ja Latvian EM-kisoista.

Yhdessä Oma Säästöpankin henkilökunnan kanssa Petra Olli suoritti juhlallisesti nauhan leikkauksen.

Hän vitsaili, ettei nauhan leikkausta ollut erikseen etukäteen harjoiteltu vaan leikkaus suoritettiin fiiliksen pohjalta.

Vaikka hänellä oli omien sanojensa mukaan takana raskas harjoituspäivä, tehtävästä hän suoriutui helposti.

Olli suuntaa seuraavalla viikolla Ruotsiin kisamatkalle, ja luvassa on kahdet arvokisat vielä tänä keväänä. Syksyn ja talven peruskuntokausi on takana, ja hän on käynyt Ranskassa ottamaan jo tuntumaa kisakaudelle.

Tarmo Puoliväli ja Tuomo Nelimarkka Töysän Säästöpankkisäätiöstä muistivat Ollia avustuksella. Marjomäki vinkkasi, että Oma Säästöpankista saakin sitten vinkkejä, miten saada talous kasvamaan. Töysän ja Kuortaneen Säästöpankkisäätiöt ovat Oma Säästöpankin omistajia.

OmaKotien Antti Nenonen lupaa pankinkin aukioloaikoja laajemman tavoitettavuuden. -Langan päässä ollaan. Asuntoasioissa saa soitella milloin vaan!

Säätiöiden tarkoituksena on säästäväisyyden ja taloudellisen kasvatuksen edistäminen. Ne jakavat avustuksia yhdistyksille ja järjestöille.

Lisätietoja avustusten hakemisesta saa esimerkiksi Töysän Säästöpankkisäätiön internet-sivustolta.

Hiljattain avustusta myönnetty on Alavolin Suomi100-juhlavuoden Kalevala-esityksen puvustukseen.

Petra Olli toi EM- ja MM-mitalinsa näytille avajaisiin.

Samoissa tiloissa toimii OmaKodit. Kiinteistönvälittäjä Antti Nenonen lupasi, että asuntoasioissa saa soitella milloin vaan. Somessa kannattaa seurata OmaKodit Alajärveä, jossa kerrotaan ajankohtaista asuntoasioista.

Johannes Herttolan johdolla Oma Säästöpankin tukemat Alajärven Ankkureiden F-juniorit kävivät esittäytymässä avajaisissa. F-pojilla on kaksi joukkuetta, siniset ja keltaiset, ja F-tytöillä yksi joukkue.

Oma Säästöpankki toimii nyt toista kautta pääsponsorina, ja Herttolan mukaan sponsorista on ollut suuri apu muun muassa harjoituspaitojen hankkimisessa.

Herttola kiitti samalla Teijo Viitasaarta, jolla on suuri merkitys 43 juniorin vetämisessä. Viitasaari on laittanut joukkueen alulle G-ikäisistä ja saanut porukan pysymään mukana. Tyttöjä valmentaa Teijo Viitasaari ja Arto Nygård, poikien keltaista joukkuetta Viitasaari ja Herttola, ja poikien sinistä joukkuetta Antti Latvala ja Kyösti Heikkilä.

Marjomäki kiitteli avajaisiin osallistuneita. – Tosi hienoa, että teitä on ollut näin paljon paikalla kolmesta asti. Toivotaan, että nähdään teitä paljon muutenkin!

Avajaisilta päätettiin Palotorilta ammuttuun ilotulitukseen.

Jaana Koivukoski

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät