Järvi-Pohjanmaan perusturva haluaa kiitoksia, moitteita ja kehittämisehdotuksia

Mainos[adrotate banner="3"]

Järvi-Pohjanmaan perusturvassa on otettu käyttöön sähköinen asiakas- ja potilaspalaute osana laadunhallintaa. Peruspalvelujohtaja Tanja Penninkangas kertoo, että asiakaspalautetta arvstetaan korkealle ja sitä halutaan lisää.

Sähköinen asiakas- ja potilaspalaute on yhdenmukaistettu Etelä-Pohjanmaan alueen kunnissa ja sairaanhoitopiirissä, joten palautejärjestelmä on käytettävissä koko alueella.

MAINOS

– Etelä-Pohjanmaan SOTE-projektin alaisen laatutyöryhmän tavoitteena onkin, että sähköinen palautejärjestelmä olisi yhdenmukainen jokaisessa Etelä-Pohjanmaan SOTEn organisaatiossa.

Asiakaslähtöisyys sekä palveluiden kehittäminen ovat merkityksellinen osa Järvi-Pohjanmaan perusturvan toimintastrategiaa, minkä vuoksi palaute on tärkeää.

– Palvelujen käyttäjät voivat antaa palautetta Järvi-Pohjanmaan perusturvan Internet-sivujen jarvipohjanmaanperusturva.fi etusivulla olevan ”Anna palautetta”-linkin kautta.

– Palautetta voi antaa joko nimettömänä tai jättää yhteystiedot. Palautteiden ohjautumiseksi oikeaan yksikköön on palautteen antajan tärkeä ilmoittaa se yksikkö, jota palaute koskee, jolloin palaute ohjautuu yksikön esimiehelle.

– Palautetta voi antaa potilaana, asiakkaana sekä omaisena tai läheisenä. Mikäli palveluun tai hoitoon liittyy ongelmia tai epäselvyyksiä, asiakkaita/potilaita pyydetään ottamaan heti yhteyttä suoraan kyseessä olevaan hoito- tai palveluyksikköön.

Palautteet analysoidaan ja tulokset käsitellään kohteena olevassa yksikössä toiminnan arvioimiseksi ja parantamiseksi sekä kehittämiskohteiden tunnistamiseksi. Tulosten yhteenvedot annetaan tiedoksi myös perusturvalautakunnalle.

– Palautelomake on yksinkertainen ja nopea täyttää. Olisi hienoa, jos palautetta annettaisiin aina heti asioinnin jälkeen, jotta saamme mahdollisimman kattavaa tietoa, Penninkangas toivoo.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliKoskiselle kolmas peräkkäinen sprintin suomenmestaruus!
Seuraava artikkeliRajatonta suomalaisuutta Aaltoa ja Aarioita festareille!