13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Soinin Soittokunta ja Alavuden Puhallinorkesteri konsertoivat

Kevääseen kuuluu monen mielestä puhallinmusiikki!

Kesäaikaan siirtymisen kunniaksi Soinin Soittokunta järjestää yhdessä Alavuden Puhallinorkesterin, Soinin Nuorisoseuran ja Soini -seuran kanssa kahvi- ja tanssikonsertin Soinin yhteistalolla sunnuntaina 26.3. kello 15 alkaen.

MAINOS

Noin tunnin pituinen ohjelmisto koostuu suomalaisista ikivihreistä tanssikappaleista.

Konserttipaikkana on Yhteistalo ja yleisö voi oman valintansa mukaan joko tanssia konsertin läpi tai istua kahvipöydässä musiikkia kuunnellen.

Konserttiin on vapaa pääsy, mutta soittokunta ei laita pahakseen, jos muutama kolikko vanhaan soitinkoteloon konsertin aikana kilahtaakin.

Soittokunta pyrkii mahdollistamaan soittoharrastuksen kaikille halukkaille ja siksi se pitää yllä omaa soitinvarastoa.

Soinin Soittokunnan ja Alavuden Puhallinorkesterin yhteistyö on tiivistynyt kahden viime vuoden aikana, kun Alavuden Puhallinorkesterin kapellimestari, Hannu Antila, on ottanut myös soittokunnan johtaakseen.

Yhdistetyllä kokoonpanolla esiinnyttiin ensimmäisen kerran Belgian Affligemissa kolmisen vuotta sitten ja viimeisin yhteiskonsertti oli joulun alla Keskisen keskustorilla.

Yhteistalolla pidettävään tanssikonserttiin orkesterit ovat saaneet vierailevaksi laulusolistikseen lehtimäkeläisen Tuula Kurunmäen, joka tulkitsee mm. kappaleet ”Kotkan poikii ilman siipii”, ”Sä kuulut päivää jokaiseen” ja ”Mun sydämeni tänne jää”.

Myös Hannu Antila ehtii orkesterin johtamisen lomassa laulaa ainakin kappaleen ”Kaduilla tulee.” Kuten jo edellä mainituista kappaleista voi huomata, konsertissa tullaan kuulemaan kappaleita eri vuosikymmeniltä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät