14.3 C
Alajärvi
sunnuntai 19.5.2024
MAINOS

Verhonvaihtopäivät antavat hyvän syyn uusia kodin verhot!

Kangaskulma MY-H järjestää nyt loppuviikolla, torstaista lauantaihin saakka kestävät verhonvaihtopäivät, jotka antavat jokaiselle kodin ilmettä kevääseen uudistavaa haluavalle hyvän syyn hankkia uudet verhot!

– Jokainen uudet sivuverhot ostava ja vanhat ehjät ja puhtaat verhot meille palauttava, saa kympin alennuksen ostoksestaan! Vastaavasti verhokapasta saa vitosen alennuksen, kun palauttaa vanhan kapan, Maija Yli-Hemminkin kertoo ideasta.

MAINOS

Parasta jutussa on se, sen lisäksi että saa uutta ilmettä kotiin, että vanhat verhot eivät päädy lumpuiksi tai jonkun bisnekseksi kirpputorille. Vanhat verhot menevät aidosti käyttöön niitä tarvitseville.

– Kauan hyväntekeväisyystyötä tehneet Martti ja Mirjam Latvala toimittavat verhot perille saakka Viroon. Siellä ne jaetaan apua tarvitseville, todellisessa hädässä oleviin yksityisiin koteihin sekä laitoksiin, esimerkiksi orpokoteihin.

Maija kertoo, että verhoja otetaan tähän tarkoitukseen vastaan myös lahjoituksena loppuviikon ajan, joten jos kaappeihin on kertynyt verhoja joita ei enää käytä, voi ne tuoda mukaan keräykseen lahjoituksena hyväntekeväisyyteen.

Idean Maija sai asiaan jo kauan sitten, kun kenkäkauppa Mokkasiini teki samaa systeemiä kenkien kanssa. – En tiedä mihin kerätyt kengät tuolloin lahjoitettiin, mutta sieltä saakka ajatus on peräisin.

– Olin pitkään ajatellut toteuttavani jotain vastaavaa, mutta halusin, että tiedän varmasti verhojen päätyvän käyttöön oikeasti niitä tarvitseville, ettei kävisi niin että verhot ovat kohta jossain myynnissä.

– Nyt satuin avaamaan suuni asiasta oikean ihmisen läsnäollessa ja sain näin varmuuden, että kohde johon kerätyt verhot menevät, on varmasti hyvä, Maija iloitsee.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät