-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Vesijohtoliike Timo Rentola lämmön asialla

Vesijohtoliike Timo Rentola Oy:ssä Alajärvellä vietettiin perjantaina lämpöpäivää. Vuonna 1999 perustettu yritys toimii todellisena perheyrityksenä, sillä työssä mukana ovat Timon lisäksi vaimo Anja sekä poika Topias. Myös yhdeksättä luokkaa käyvä Kalle-Matias suunnittelee alan opintoja ja auttaa töissä jo vapaa-ajallaan.

Timo Rentola valmistui lvi -asentajaksi vuonna 1985. Hän sai hyvät eväät alalle Pentti Junnilalta, mutta oma yritys tuli ajankohtaiseksi kun kysyntää tuntui olevan. Alan tekijöistä oli tuolloin pulaa ja vasta nyt tilanne on alkanut siltä osin muuttua.

MAINOS

Nyt Timo tekee työtä täysipainoisesti Anjan ja Topiaksen kanssa niin, että Anja hoitaa paperityöt ja Topiaksen vastuulla on Seinäjoen suunta, johon yritys laajensi viime syksynä.

Tapahtumapäiviä yrityksessä ei useinkaan ole järjestetty, mutta perjantaina päätettiin tempaista maahantuojien edustajien toiveesta. Edustajia olikin tapahtumassa paikalla eri tuotemerkeiltä, joita Rentolat säännöllisesti käyttävät kohteissaan.

Esittelyssä oli mm. Oraksen, Idon ja Uponorin tuotteita. Asiakkaat saivat tietoa koko lvi -puolesta sekä kattiloista ja maalämmöstä.

– Teemme aina työtä laatutuottein, Timo Rentola kertoo. – Näin tiedämme, että mahdolliset reklamaatiot ja takuuasiat varmasti hoidetaan heti. Laatutuotteiden maahantuojat ovat toiminnalle hyvä taustatuki ja asiakkaatkin ymmärtävät, että vaikka laatutuote maksaa joskus vähän enemmän, on hinnalle olemassa perusteet. Pienellä ei tehtävää työtä kannata laittaa pilalle.

Yritys tekee työtä noin 120 kilometrin säteellä Alajärveltä. Sille säteelle mahtuvat paitsi Seinäjoki, myös Vaasa ja Jyväskylä. Asiakkaina on niin yksityisiä kuin rakennusliikkeitäkin.

– Teemme pääsääntöisesti uudiskohteita, saneerauskohteita, käyttövesijärjestelmien uusimisia sekä lämmitysjärjestelmien uusimisia hakkeelle tai maalämpöön.

Tarjolla onkin kattavasti kaikki alan palvelut ammattitaitoisten tekijöiden toimesta. Lisäksi kodin yhteydessä olevasta liikkeestä löytyy myös tarvikemyymälä, josta asiakas voi noutaa itse tarvitsemiaan tuotteita.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät