25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Alajärven 4H-yhdistys palkitsi nuoria

Alajärven 4H-yhdistys palkitsi vuonna 2016 aktiivisesti toimineita nuoriaan vuosikokouksensa aluksi.

Alajärven Yrittäjät palkitsi kaikki vuonna 2016 toimineet nuoret 4H-yrittäjät stipendillä. Stipendit jakoi Toni Harjula ja Tuomo Paavola, jotka on vastuutettu Alajärven Yrittäjissä yrittäjäkasvatukseen. Nuoret yrittäjät ovat perustaneet oman yrityksen ja työllistäneet itsensä sen kautta.

MAINOS

4H-yritystoiminta Alajärvellä on monipuolista ja aktiivista. Harjulan mukaan Alajärven Yrittäjät on mukana nuorten uravalinnoissa ja haluaa kannustaa alajärveläisiä nuoria perustamaan yrityksiä kotikuntaan. 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Krista Savola kertoi, että 4H-yrittäjiä on Alajärvellä jo 11.

Alajärven Osuuspankki ja Alajärven 4H-yhdistys palkitsivat aktiiviset kotipalvelutyöntekijät stipendeillä. Kolmen nuoren työtehtäviin on kuulunut Alajärvellä vanhusten avustaminen, kotityöt, siivous. Lisäksi pihatöistä on vastannut yksi nuori.

– 4H-yhdistys ja Osuuspankki ovat tehneet monta vuotta hyvää yhteistyötä, Anne Paavola Alajärven Osuuspankista kertoi. Jatkossakin on tiedossa yhteistyötä, kun yhteinen projekti Ajokortti työelämään -koulutus alkaa.

Eepee palkitsi pihatyöntekijät lahjakorteilla. Nuoret ovat olleet kesän 2016 töissä erilaisissa pihatöissä Lehtimäellä.

Alajärven vapaa-aikapalvelut palkitsi kerhonohjaajat lahjakorteilla, ja ne luovuttivat Marjo Salmenautio ja Oskari Viitakangas. Kerhonohjaajat ovat ohjanneet lasten 4H-kerhoja Alajärven ja Lehtimäen alueella. Satutuntien lukijat ovat pitäneet viikoittaisia satutunteja Alajärven kirjastolla.

Alajärven 4H-yhdistys juhlii pyöreitä vuosia. Yhdistys on toiminut Alajärvellä lasten ja nuorten harrastustoiminnan parissa tänä vuonna jo 90 toimintavuotta. Yhtenä yhdistyksen tavoitteena on voimistaa nuorten omatoimisuutta, yritteliäisyyttä ja käytännön taitojen hallintaa.

Alajärven 4H-yhdistys kiittää kaikkia aktiivisia nuoria hyvin tehdystä työstä, yhteistyötahoja nuorten palkitsemisesta sekä Alajärven ABC:tä nuorten palkitsemistilaisuuden järjestelyistä.

Palkitut nuoret

4H-kerhonohjaajat: Veera-Sofia Pajukangas, Lyydia Turja, Camilla Yli-Sissala, Karoliina Savela, Netta Puumala, Janette Salo, Elli Leppäharju, Venla Hautala, Liisa Sorvali, Emma Takala, Nelma Isoaho, Hilla Hautamäki, Karita Kallin, Aurora Kaartunen, Hanna Voutilainen, Heli Voutilainen, Henna Pitkäkangas, Tuulia Nelimarkka, Tarina Tomminen, Emilia Koivunen, Pihla Hoisko, Sanna Halla-aho, Jenna Alanen, Josefiina Ranta ja Santra Turja.

4H-kotipalvelutyöntekijät: Rosaliina Turja, Joonatan Turja, Mariia Bobina ja Viktoriia Lebedeva.
4H-yrittäjät: Elli Leppäharju, Juho Vähäkangas, Liisa Sorvali, Mikael Ukonmäki, Elli Yliaho, Juha-Matti Kantonen, Anni Kujala, Jaakko Kujala ja Valtteri Kataja.

4H-pihatyöntekijät: Netta Puumala, Janette Salo, Saga Kurunmäki ja Anni Rantakangas.

Jaana Koivukoski

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät