25 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Soinin kirjastosta voi lainata myös liikuntavälineitä

Sairauksien ennaltaehkäisyä tuetaan myös Soinin kirjastossa. Soinin kunnan liikuntapalvelut on hankkinut kirjastoon paljon uusia liikuntavälineitä ja kannustaa näin kuntalaisia omatoimiseen terveysliikuntaan.

Valikoimasta löytyy välineitä, joiden avulla pystyy harjoittelemaan monipuolisesti kestävyyskuntoa, lihaskuntoa, liikehallintaa ja tasapainoa. Lihashuoltokin on otettu huomioon.

MAINOS

– Lainattavissa välineissä on mm. kahvakuulia, kävelysauvoja, frisbeegolf-kiekkoja ja hierontarullia. Ideana on, että liikuntavälineitä pääsee kokeilemaan ensin ilman niiden hankkimista. Toivottavasti monelle tulee kipinä hankkia myöhemmin omia kuntoiluvälineitä.

– Toivottavasti välineistä pidetään hyvää huolta ja niistä on iloa monille kuntalaisille. Kannattaa muistaa, että maltti on valttia kuntoilussa. Mikäli ideoita vielä uusille välineille vielä tulee, voi siitä ilmoitella minulle, sanoo liikuntasihteeri Janne Kujala.

Kirjastonjohtaja Suvi Hokkanen kertoo, että liikuntavälineet kirjataan samoin kuin muukin lainattava aineisto.

– Lainausaika on 14 vuorokautta ja liikuntavälineet tulee palauttaa Soinin kirjastoon, opastaa Hokkanen.

Kirjastosta voi ostaa myös yhden ja kymmenen kerran kuntosalikortteja kirjaston aukioloaikoina. Myös kuntoiluun liittyvää kirjallisuutta löytyy kirjaston hyllyiltä kiitettävästi.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät