25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Joensuu tuotti Vedolle kauden ensimmäisen kotitappion

Miesten superpesis: Vimpelin Veto – Joensuun Maila 1-2s (5-0,1-2,0-1)

Joensuun Maila mursi Saarikentän taian ensimmäisenä miesten superpesisjoukkueena tällä kaudella.
Ensimmäisellä jaksolla tiiviillä ulkopelillään joensuulaiset nollanneen Vedon kotiutuslyönnit takeltelivat toisella jaksolla sen verran että Joensuu pääsi Juha Niemen ja Konsta Kettusen onnistuneilla kotiutuksilla viemään tasaväkisen jakson itselleen ja siirtämään ottelun lopullisen ratkaisun supervuoroon , jossa ottelun voittojuoksun iski Juha Niemi kakkossaumavedollaan.

MAINOS

Ottelun voittojuoksen lyöneen Juha Niemen lisäksi Joensuun Mailasta kunnostautuivat kärkilyönneissään onnistunut ja kahdesti kentän kiertänyt sekä kakkospolttajan tontillaan hyvin palloja räpyläänsä liimannut Tuomas Jusila (6/7) sekä ykköstilanteet sataprosenttisesti purkanut Lauri Kivinen (6/9)

Kolmostilanteet 17-10 voittaneen Vedon parhaimmistoon ottelussa nousivat sekä sisä-että ulkopelissään onnistunut Sami Haapakoski (5/8) ja jokerina kakkostilanteet sataprosenttisesti purkanut ja kertaalleen kotiutuksessan onnistunut Perttu Ruuska (5/6)

Ottelun ensimmäinen jakso sujui Vedon komnennossa alusta loppuun. Vedon Matias Rinta-ahon lyötyä toisen aloittavalla ottelun avausjuoksun karkasivat isännät jaksovoittoon seuraavassa sisävuorossaan Joensuun lukkarin lahjoittaessa ensin kaksi juoksua kakkospesän yli menneellä heitollaan jonka jälkeen Mikko Haukkala yllätti 0-tilanteessa Joensuun takakentän kunnarin arvoisesti.

Toisella jaksolla kummallakin joukkueella oli vaikeuksia kotiutuslyönneissään. Jakson avausjuoksu nähtiin vasta neljännen alussa Juha Niemen puhkaistessa Vedon ulkokentän kolmosluukkuvedollaan, jonka jälkeen Konsta Kettunen löi tilanteeksi 0-2.

Vedon viimeisen tasoittava tuotti ainoastaan yhden juoksun Perttu Ruuskan lyömänä. Severi Lassilalla oli mahdollisuus lyödä ottelun voittojuoksu Ruuskan lyömän kavennusjuoksun jälkeen, mutta Tuomas Jussila venytti Lassilan kotiutustilanteessa lyömän upean kumuran kopiksi.

Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki oli tyytyväinen ainoastaan omiensa ulkopeliin.

– Ulkona suoritettiin paria toisen jakson lopun lipsahdusta lukkunottamatta hyvin, mutta sisäpelissämme ei ollut tänään voittoon asti tarvittavaa laatua, kiteytti Kivimäki.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät