-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Jari Törmänen upotti Ankkurit

Miesten superpesis: Alajärven Ankkurit – Pattijoen Urheilijat 0-2 (2-4, 3-6)

Pattijoen Urheilijoiden Jari Törmänen nousi Kitrolla ratkaisurooliin Alajärven Ankkureiden ja Pattijoen Urheilijoiden välisessä pistetaistossa. Viisi juoksua kuudesta kotiutusyrityksestään iskeneen Törmäsen lisäksi Pattijoen avainpelaajaksi nousi hyvän lukkaripelin ohella ottelun toisen jakson lopullisesti kunnarin ja kaksi tavallista juoksua tuottaneella takakentän läpilyönnillä  ratkaissut Topi Kosonen, joka kunnostautui myös etenijänä neljällä tuodulla juoksullaan.    Varamiehisenä otteluun lähtenyt Ankkurit oli voitossa kiinni molemmilla jaksoilla, mutta tehot eivät riittäneet jaksovoittoon asti.

MAINOS

Törmäsen ja Kososen lisäksi Pattijoen avainpelaajien joukkoon nousi virheettömän pelin kakkospolttajan tontillaan pelannut ja sisällä kaksi juoksua tuonut Paavo Pelto.

Ankkureista muiden yläpuolelle nousi kolme juoksua viidestä kotiutusyrityksestään iskenyt ja kertaalleen kentän kiertänyt Sami Mikkolanaho (6/9) sekä kärkietenijän paikalla yhden juoksun lyönyt ja tuonut Viljo Sillanpää (6/10).

Ensimmäisellä jaksolla Ankkurit aloitti juoksujen teon ja meni ensimmäisen tasoittavallaan 2-0 johtoon Sami Mikkolanahon ja Ville Väliahon lyönneillä. Pattijoki kuitenkin tuli tasoihin toisen alussa Jari Törmäsen kaksi juoksua tuottaneella kolmosjatkeen puhkaisulla. Törmänen vastasi myös jakson voittojuoksusta neljännen alussa lyömällään keskipompulla, jonka jälkeen jakson päätösnumerot iski Eino Järvelä hidastetulla kakkospussiin.

Toisella jaksolla Pattijoki meni 0-2 johtoon Timo Vesaluoman ja Jari Törmäsen lyönneillä. Ankkurit kuitenkin nousi kolmannen alussa johtoasemaan Sami Mikkolanahon yllätettyä ensin Pattijoen kakkoskopparin Tuukka Sarkkisen kahden juoksun arvoisesti, jonka jälkeen Viljo Sillanpään välilyönti nosti Ankkurit juoksun johtoasemaan. Tasoittavallaan Pattijoki kuitenkin tuli tasoihin Jari Törmäsen kakkossaumapuhkaisulla. Ankkureiden jäätyä jakson viimeisessä sisävuorossaan juoksuitta varmisti vieraille täyden pistepotin Topi Kosonen lyömällä takaa läpi kunnarin ja kahden juoksun arvoisesti.

Ankkureiden pelinjohtajaa Matti Iivarista tappio joukkueen päävastustajiin kuuluvalle joukkueelle harmitti.

– Tiesimme etukäteen  että saamme vastaan hyvin latautuneen Pattijoen. Kotiutuksiin homma tänään ratkesi ja erityisesti Jari Törmäsen vire oli meille tänään liikaa, kiteytti Iivarinen.

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät