Veto palasi voittokantaan Imatralla

25
Mainos[adrotate banner="3"]

Miesten superpesis: Imatran Pallo-Veikot Vimpelin Veto 0-2 (1-4, 2-9)

Vimpelin Vedon palasi takaisin voittokantaan Itä-Suomen kiertueensa toisessa ottelussa. Vastassa ollut Imatran Pallo-Veikot ei kyennyt missään vaiheessa haastamaan tasaisen varmasti sekä sisällä että ulkona pelannutta Vetoa ottelun voitosta. 26-14 kolmostilanteet voittaneen Vedon avainpelaajiksi kohosivat neljä juoksua iskenyt Janne Mäkelä (5/10) sekä kunnarin tyhjään kenttään iskenyt ja kaksi juoksua tuonut Jere Saukko, joka onnistui myös vaihtolyönneissään kentän korkeimman kärkilyöntimäärän (10/11) arvoisesti. Heidän ohellaan muiden yläpuolelle Vedosta kohosi kolme juoksua mieheen tuonut kärkikaksikko Olli Heikkala (2/4) – Sami Haapakoski (5/7).

MAINOS

Ottelusta viime hetkellä sivuun jättäytyneen Mikko Kanalan tilalla numerolla kolme pelannut Henri Puputti ( 5/6 ) onnistui kakkostilanteiden puruissaan sataprosenttisesti ja toi kaksi juoksua. Tyytyväisiä iltaansa voivat olla myös kaksi juoksua mieheen iskeneet Matias Rinta-aho, Severi Lassila ja Perttu Ruuska.

Imatran parhaimmistoon nosuivat kunnarin ja kolme tavallista juoksua iskenyt Lauri Rönkko sekä kunnarin ja yhden tavallisen juoksun lyönyt Jussi Hurskainen.

Ottelun ensimmäisen jakson kulminaatioksi muodostui kolmannen tasoittava, jossa Veto karkasi Jere Saukon ja MatiasRinta-ahon lyönneillä sekä yhden harhaheittojuoksulla 0-4 johtoon.

Toisella jaksolla Veto karkasi kahden ensimmäisen vuoron aikana 0-7 johtoon ratkaisten ottelun lopullisesti itselleen. Imatran loppukiri jäi Lauri Rönkön kunnarin ja kaksi tavallista juoksua tuottaneeseen takakentän läpilyöntiin.

Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki oli tyytyväinen kolme pistettä tuottaneeseen vierasvoittoon.

– Pelattiin laadukas peli sekä sisällä että ulkona, tiivisti Kivimäki.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa