0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Timo Jutila tanssii itsenäisen Suomen kunniaksi

Jääkiekkolegenda Timo ”Juti” Jutila repäisee satavuotiaan Suomen kunniaksi. Jutila juhlii elokuussa itsenäistä Suomea osallistumalla Lapualla järjestettävään Mies – Tanssipidot –tapahtumaan. Mies – Tanssipidot on Suomi100-juhlavuoden reippaan tunnin mittainen spektaakkeli, jonka loppukohtaukseen havitellaan isoa joukkoa miehiä tanssimaan. Jutin lailla kuka tahansa voi ilmoittautua mukaan.

– Haluan olla mukana isossa Suomi100-tapahtumassa ja juhlia Suomen itsenäisyyttä, Juti hehkuttaa. Juti ei omien sanojensa mukaan osaa tanssia, mutta tässä tapahtumassa ei tanssitaitoa tarvita.

MAINOS

– Jokainen tavallisen mahtava mies on tervetullut mukaan. Mahtavaa, että Juti on ymmärtänyt tapahtuman arvon, sanoo tapahtuman koreografi ja ohjaaja Ari Numminen.

Timo Jutila on yksi Tapparan tunnetuimmista pelaajista, ja hän on Suomen toistaiseksi ainoa jääkiekkoilija, jolla on kaksi maailmanmestaruutta. Juti oli Suomen jääkiekkomaajoukkueen kapteeni ja viimeisteli Suomen ensimmäisen MM-kullan iskemällä kiekon Ruotsin maaliin vuonna 1995 Tukholmassa. Leijonat voittivat toisen MM-kultansa Bratislavassa 2011, jolloin Juti toimi joukkueenjohtajana.

Mies – Tanssipitoihin Juti lähtee innokkaana. Erityislaatuisen ja hulvattoman, jopa koskettavan tarinan sisältävä esitys innosti heittäytymiskykyisen entisen jääkiekkopuolustajan mukaan. Mies – Tanssipidot kertoo pohjalaisesta miehestä. Miehestä, joka kohtaa maailman muutoksia. Vaikuttavan shown aikana Lapuan pesäpallostadionilla nähdään tanssijoita ja muusikoita, lapsia, nuoria, aikuisia ja ikääntyneitä miehiä ja miehenmielisiä – hahmoja, jotka johdattavat miehen tarinaa eteenpäin.
Esityksessä tanssii myös tapahtuman suojelija tanssija Jukka Haapalainen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät