Vaihtoehtohoitojen osaajia ympäri Suomen kokoontuu Vimpeliin

Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelissä järjestetään elokuussa Hyvinvoinnin terapiamessut, jonne kokoontuu joukko vaihtoehtoisia hoitoja tarjoavia ammattilaisia eri puolilta Suomea.

– Messujen pääpaino on tuoda sisäistä hyvää oloa ja terveyttä sekä fyysistä ja henkistä tasapainoa, iloa ja valoa ihmisten elämään. Messuille on vapaa pääsy, kertoo Susanna Ailéa -hoitolan yrittäjä Susanna Höijer.

MAINOS
Energiaparantaja Susanna Höijerin yritys Susanna Ailéa järjestää Vimpelissä elokuussa ainutlaatuiset hyvinvointialan messut. Näytteilleasettajia ja luennoitsijoita saapuu ympäri Suomen. Tapahtumapaikkana on Aapiskujan koulu.

Alajärven Teerinevalla asuvan näkijän ja parantajan hoitola sijaitsee Vimpelissä. Susanna tarjoaa hoitomenetelmillään kokonaisvaltaista kehon, mielen ja sielun hyvinvointia ja henkistä tasapainoa.

Messuilla hän tekee tulkinnallisia kehohoitoja ja myy käsityönä valmistettuja energiakoruja sekä uni/energiasieppareita (www.susannaailea.blogspot.fi).

– Messuilla esitellään monenlaisia hoitoja ja tuotteita henkisen ja fyysisen elämänlaadun parantamiseen ja hoitamiseen niin lapsille kuin aikuisillekin, Susanna kuvailee.

Oppimiskonsultti Kirsi Manninen Kokkolasta tuo messuille muovailuvahoja ja hiekkoja, joiden pehmeydessä on jotain ihmeellistä ja rauhoittavaa ja joiden avulla lapsi voi kehittää hienomotorisia taitojaaan. Myynnissä on myös opettavaisia Leikkien -pelejä ja leluja.

Ellu Räihä Lumijoelta ja Elina Pitkänen Tampereelta tekevät käsiskannauksia, joilla selviää, mitä ravintolisiä ja öljyjä ihminen tarvitsee kehonsa tasapainon tukemiseen. Zyto Compass -skanneri mittaa kädestä 76 erilaista biomarkkeria sekä ihon sähköläpäisevyyttä ja galvanaatiota.

Young Living -tuotteita edustavat Räihä ja Pitkänen esittelevät lisäksi eteerisiä öljyjä ja pitävät niistä luennon.

Funktionaalisesta ravintoterapiasta terveyden tukena luennoi Virpi Hoffrén Tähtiterveydestä Kokkolasta. Hänen muita osaamisalueitaan ovat vyöhyketerapia, jalkahoito, otsonoidut öljyt, Asahi-terveysliikunta ja työhyvinvointiin liittyvät asiat.

Nivelkuntotutukseen apua tarjoaa Virpi Ukkonen Qmedista Kotkasta. Hän kertoo nivelrikon ja muiden nivelvaivojen hoidosta, kuntoutuksesta ja ennaltaehkäisystä sekä vaihtoehdoista tekonivelleikkauksille.

Neuvoja on antamassa myös hiustutkija ja ravintoneuvoja Kirsi Pekola Helsingistä. Hoffrénin ja Pekolan myyntipöydällä on ravintotehosteita nivelkuntotukseen sekä tuotteita hiusten ja päänahan ongelmiin.

Suomen ainoa Chiren-hoitaja

Suomen ainoa virallinen Chiren-hoitaja Lena Pennala kertoo messuilla Chiren-hoidoista. Jos asiakkaita löytyy 5 – 7, hän tulee Vimpeliin tekemään hoitosarjan. Chiren on laite kehon biofotoneiden tilan arvioimiseen ja hoitamiseen.

Kati Paaso Lahdesta luennoi hyvinvoinnin elementeistä sekä uskomuksista niiden takana. Koulutukseltaan hän on Licensed Master of NLP™ sekä ThetaHealer®.

Ann-Kristin Passi tuo messuille henkisyyttä avaavia ja hoitavia maalauksia. Hän esittelee hoitavia kiviä eri muodoissa ja myy itse suunnittelemiaan energeettisiä hopeakivisormuksia ja hopeisia nykykoruja.

Energiahoitoja ja intialaista päähierontaa tarjoaa Sirpa Lakso Vihannissa sijaitsevasta Hoitola Kuunkellosta. Tilaustyönä hän maalaa Vedic Art -menetelmällä intuitiivisia tauluja asiakkaan toivomilla väreillä.

Selvänäkijä Päivi Siikamäki Saarijärveltä tekee selvänäkötulkintoja sekä esittelee Vedic Art -maalauksia. Selvänäkötulkintoja saa myös Iisalmessa asuvalta selvänäkijä Anelmalta, jonka toinen osaamisala on reikihoidot.

Messut avaavat seinäjokelaiset Anne Siirilä ja Anne Kultti rummutuksella ja runonlaulannalla. Kultti esittelee valorunoja ja maalauksia. Siirilä tuo mukanaan Velhastin tuolin, jossa voi viettää lyhyemmän tai pidemmän hoitohetken.

Messuovet ovat auki 19.8. kello 10 -18 Aapiskujan koululla. Lisätietoa ja messuohjelma löytyvät internetistä (www.hyvinvoinninterapia.fi).

Anne Savela

MAINOS
Edellinen artikkeliLiikenteessä pelätään rattijuoppoja ja ärsyynnytään ohittelijoista
Seuraava artikkeliVeto Kossua väkevämpi