-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Lisähaku SeAMKin koulutuksiin alkaa maanantaina 31.7.

Vielä ehdit hakea opiskelupaikkaa syksyksi. Lisähaku Seinäjoen ammattikorkeakoulun vapaaksi jääneille opiskelupaikoille alkaa maanantaina 31.7. ja päättyy 9.8.2017 klo 15.00. Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi.

Haussa olevat koulutukset:

MAINOS

Agrologi (AMK), päivätoteutus
Bachelor of Business Administration, International Business, full-time studies
Geronomi (AMK), päivätoteutus
Insinööri (AMK), Automaatiotekniikka, päivätoteutus
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, päivätoteutus
Insinööri (AMK), Konetekniikka, päivätoteutus
Insinööri (AMK), Rakennustekniikka, päivätoteutus
Rakennusmestari (AMK), päivätoteutus
Restonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen

Erillisiä valintakoekutsuja ei lähetetä. Valintakoetiedot löytyvät Opintopolusta kyseisen koulutuksen kohdalta. Kaikki hakukelpoiset ja hakemuksen hakuaikana tehneet hakijat voivat osallistua SeAMKissa järjestettävään valintakokeeseen. Lisähaussa ei tehdä valtakunnallista valintakoeyhteistyötä.

Lisätiedot

Lisätietoa löydät SeAMKin nettisivuilta osoitteesta www.seamk.fi/lisahaku. Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Hakijapalveluihin, hakijapalvelut(a)seamk.fi, 020 124 5501 (asiakaspalveluaika ma-pe klo 12–15).

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät