1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Veto nitisti Jymy-Jussit

Veto kohtaa seinäjokiset uudelleen sunnuntaina Saarikentällä

Miesten superpesis: Seinäjoen Jymy-Jussit – Vimpelin Veto 0-2 (4-5, 2-8)

MAINOS

Seinäjoen Jymy-Jussien ja Vimpelin Vedon välinen paikallisderby tarjosi reilulle kolmelletuhannelle katsojalle hyvää pesisviihdettä. Ensimmäisellä jaksolla juoksun päähän 1-5 tappiosemasta nousseen isäntäjoukkueen ote hyytyi toisella jaksolla ja Veto pääsi korjamaan alkusarjan päätösottelussa täyden pistepotin.

Vedon voiton pääarkkitehdeiksi nousivat kunnarin ja neljä tavallista juoksua kuudesta kotiutuspaikastaan iskenyt Matias Rinta-aho (8/11) sekä viisi juoksua kuudesta kotiutuspaikastaan lyönyt kotiuttajajokeri Janne Mäkelä (5/7). Heidän ohellaan Vedon onnistujiin kuuluivat kunnarin ja yhden tavallisen juoksun lyönyt ja kolme tuonut Mikko Kanala ja kolmesti kentän kiertänyt etenijäjokeri Jere Saukko sekä ykköstilanteiden puruissaan hyvin onnistunut ja kahdesti kentän kiertänyt Sami Haapakoski. Vedon jokeriosaston hyvää peli-iltaa täydensi sataprosenttisesti kentällemenoissaan onnistunut ja kaksi juoksua tuonut Olli Heikkala (4/4).

Ottelun kolmostilanteet 13-21 hävinneen Jymy-Jussien parhaimmistoon nousivat kolme juoksua kuudesta kotiutuspaikastaan lyönyt jokeri Jukka-Pekka Vainionpää ja sekä sisällä että ulkona varmoja otteita esittäneet Ville Viita (7/9) ja Atte Kontio (6/9).

Ottelun ensimmäisen jakson kulminaatioksi muodostui kolmannen tasoittava, jossa Veto karkasi 1-2 johtoasemasta Janne Mäkelän ja Matias Rinta-ahon lyönneillä ja harhaheittojuoksun turvin 1-5 johtoasemaan, joka riitti lopulta jaksovoittoon Jymy-Jussien kolme juoksua tuottaneesta neljännen vuoron alun loppukiristä huolimatta.

Ottelun toisen jakson aluksi Veto siirtyi Janne Mäkelän lyönneillä 0-2 johtoon, jonka Jymy-Jussit kuittasi tasoittavallaan Joonas Riikilän ja Jukka-Pekka Vainionpään toimesta. Tämän jälkeen jakson ratkaisijaksi nousi kunnarin ja kahden tavallisen juoksun arvoisesti Jymy-Jussien ulkokentän puhkaissut Matias Rinta-aho.

– Pelattiin hyvä ottelu. Jussien ensimmäisen jakson lopun välilyönnit olivat vastustamattomia. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensimmäisiä jatkosarjan otteluita, joissa saamme vastaamme sunnuntaina kotona Jymy-Jussit ja keskiviikkona vieraissa Koskenkorvan Urheilijat, kiteytti Vedon kakkospelinjohtaja Jussi Haapakoski.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät