Vesaluoma upotti Ankkurit

37
Mainos[adrotate banner="3"]

Miesten superpesis: Pattijoen Urheilijat – Alajärven Ankkurit 1-0 (12-10,4-4)

Ottelun ensimmäistä jaksoa viimeiseen vuoropariin saakka hallinnut Alajärven Ankkureiden ote jaksovoittoon kirposi 2-6 johtoasemassa Pattijoen tehtaillessa kunnarin ja kolme tavallista juoksua takaa puhkaisseen Timo Vesaluoman johdolla  kahden palon aikana peräti kymmenen juoksua.

MAINOS

12-6 tappioasemassa viimeisen tasoittavalleen tulleen Ankkureiden neljä juoksua tuottanut loppukiri ei kuitenkaan riittänyt jaksovoittoon asti.

Toisella jaksolla Ankkurit  teki myös hienon nousun isäntien 2-4 johtoasemassa, mutta voittojuoksu jäi tekemättä.

– Iso pettymys. Päästettiin Pattijoki omilla virheillä selvässä johtoasemassa peliin mukaan. Noustiin molemmilla jaksoilla kuitenkin taistelemaan voitosta, mutta pisteen pistettä ei saatu mukaan, kertasi Ankkureiden pelinjohtaja Mattti Iivarinen.

Pattijoen avainpelaajaksi ottelussa nousi kunnarin ja seitsemän tavallista lyönyt Timo Vesaluoma, taustatukenaan kaksi juoksua lyönyt ja kolme tuonut Topi Kosonen.

Heidän ohellaan isäntien tähtikaartiin nousi joukkueen ykköskärkenä  kolme juoksua tuonut Harri Kolehmainen ja numero kaksi hihassaan neljästi kentän kiertänyt ja kovilla tehoilla kärkeä eteenpäin saatellut Paavo Pelto, (8/11).

Ankkureista muiden yläpuolelle nousivat kunnarin ja kolme tavallista juoksua iskenyt ja kaksi tonut Aki Orava ( 10/11) sekä terävästi sekä sisällä että ulkona pelannut Nestori Yli-Sissala (7/11) Heidän lisäkseen Ankkureista kunnostautuivat kolmesti kentän kiertäneet Rami Mäkinen (6/11) ja Niko J Korhonen. Suhteellisen tyytyväisä iltaansa voivat olla myös kaksi juoksua mieheen iskeneet Ville Keltikangas ja Sami Mikkolanaho.

Kun sarjataulukossa Ankkureiden takana olevat Oulun Lippo ja Kankaanpään Maila voittivat samaan aikaan omat ottelunsa putosi Ankkurit sarjan toiseksi viimeiselle sijalle. Yhden ottelun Ankkureita enemmän pelanneet Oulu ja Kempele ovat kuitenkin vain kahden pisteen päässä.

Seuraavassa ottelussaan Ankkurit kohtaa huomenna sunnuntaina vieraissa Imatran Pallo-Veikot.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa