Lennun Tupa avautuu Lehtimäellä lokakuussa

Mainos[adrotate banner="3"]

Lehtimäellä avautuu lokakuun alkupuolella uusi yritys, kun tuttu grilli uudistuu uuden omistajan käsissä monipuoliseksi Lennun Tuvaksi.

Uutena yrittäjänä aloittaa Leena Tynjälä, joka näin tekee pitkän loikan hoitotyöstä yrittäjäksi. – Minulla on kai aina ollut haave laittaa jokin oma paikka. Leipomo-kahvilaa olen miettinyt, mutta sopivaa paikkaa ei ole tuntunut löytyvän, Leena kertoo.

MAINOS

– Tullessani sitten tässä grillillä käymään aloin jutella edellisen yrittäjän kanssa. Hän kertoi halustaan lopettaa ja jäädä eläkkeelle, kun taas minulla oli halu aloittaa.

Leena on aikaisemmin työskennellyt vuoden verran Rantakaislassa, sitä ennen kymmenen vuotta kotihoidossa ja sitä ennen kymmenkunta vuotta Lehtimäen opistolla.

Nyt kauppakirjat on tehty ja grilli on sulkenut ovensa noin kuukauden ajaksi. Tuona aikana tilat remontoidaan ja keittiö koneineen uusitaan. Järkevämmin järjestelemällä sisälle saadaan reilusti enemmän asiakaspaikkoja ja tavoitteena on avata ovet asiakkaille lokakuun toisena päivänä.

Lounasta ja kahvia

Koska Lehtimäeltä on jo pitkään puuttunut lounasruokapaikka, on Leena Tynjälä päättänyt että Lennun Tupa ei tule olemaan pelkästään grilli, vaan arkisin päiväaikaan tarjotaan yksinkertaista lounasta, eli keittoa tai laatikkoa, ja lisäksi valikoimia täydentävät myös kahvilapalvelut.

Leena leipoo itse tuoreet sämpylät lounaalle sekä pullat kahvilaan, joten tarjolla on aina taatusti tuoretta ja kotitekoista.

Luonnollisesti valikoimiin kuuluvat myös kaikki grillituotteet ja myös Veikkauksen piste jatkaa tiloissa.

Lennun Tupa tulee olemaan avoinna joka päivä kello 11-20 ja avoinnaoloajat tarkentuvat sitten matkan varrella asiakkaita kuunnellen. Leenalle tulee yritykseen yksi työntekijä.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliVeto voiton päässä finaalipaikasta
Seuraava artikkeliPaavo Halla-aho ja Esko Perälä saateltiin eläkepäiville