6.9 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Jari Välikangas Oy voittoon Neste liikennöitsijävertailussa

Kauhavalainen kuljetusliike Jari Välikangas Oy on saavuttanut ykkössijan Neste Oyj:n teettämässä kuljetusyritysvertailussa.

Vertailun kohteena olivat Nesteen öljytuotteiden kotimaan jakelua hoitavat 13 suomalaista kuljetusyritystä, joilta Neste odottaa laatua, turvallisuutta ja läpinäkyvyyttä.

MAINOS

Kuljettajien ajokäyttäytyminen, toimitusaikojen täsmällisyys, onnettomuudet, tuotesekoitukset jne. ovat kokoaikaisessa seurannassa ja näistä raportoidaan kuljetusyrityksille säännöllisesti.

Neste on seurannut sopimusliikennöitsijöidensä kilpailukykyä jo yli 10 vuoden ajan, mutta tänä vuonna vertailu toteutettiin ensimmäistä kertaa näin laaja-alaisena.

Onway Oy:n toteuttamassa vertailussa kuljetusyritysten vertailukriteereinä olivat laatu ja turvallisuus, asiakaspalaute, kuljettajapalaute sekä talous.

Toimitusten turvallisuudesta ja laadusta vastaavat ammattitaitoiset kuljettajat. Nesteen sopimusliikennöitsijöiden yli 100 yhdistelmäajoneuvon kuljettajien yhteismäärä on noin 300. Neste selvittää kuljettajien työtyytyväisyyden ja sitoutumisen jokavuotisella kuljettajakyselyllä, jossa kuljettaja arvioi mm. omaa työnantajaansa ja kuljetuskalustoa.

”Ei yksin, vaan yhdessä yrittäen!”

Nesteen liikennöitsijävertailun ykkössijan vuonna 2017 saavuttanut kuljetusliike Jari Välikangas Oy toimittaa Nesteen polttoaineita Etelä-Pohjanmaalla kahdelle sopimusalueelle. Toimitukset hoidetaan seitsemällä omalla yhdistelmällä sekä alihankkijan yhdellä yhdistelmällä. Kuljettajia yrityksellä on 21 ja muuta henkilökuntaa kolme.

Yrityksen toimitusjohtaja Jari Välikangas kiittää Neste Oyj:tä hyvästä yli 30 vuotta kestäneestä yhteistyöstä ja saamastaan palautteesta. Välikangas korostaa laatua ja turvallisuutta sekä asiakaspalvelua myös omassa yritystoiminnassaan.

– Asiakas on meille ykkönen. Haluamme taata asiakkaillemme turvallisen ja vaivattoman toimituksen alusta loppuun asti, kertoo Välikangas.

Erityiskiitokset Välikangas antaa ammattitaitoisille ja palvelualttiille kuljettajilleen, muulle henkilökunnalle sekä yhteistyökumppaneilleen. Ajatuksensa tulevaisuuden todennäköisesti kovenevaa kilpailua kohtaan Välikangas kiteyttää näin:
– Ei yksin, vaan yhdessä yrittäen!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät