-1.6 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Viimeinen Veteraanikeräys Vimpelissä ensi maanantaina

Vimpelin Sotaveteraanit järjestävät perinteisen syyskeräyksen maanantaina 9.10. Keräys toteutetaan nyt viimeistä kertaa.

Keräys toteutetaan Porin prikaatin varusmies voimin (n. 30) pääososin ovelta ovelle systeemillä. Lisäksi osa varusmiehistä toteuttaa lipaskeräystä liikkeiden edustoilla. Kuntalaisten kannattaa varata käteistä rahaa, jotta voi halutessaan osallistua tähän tärkeään talkooseen.

MAINOS

Varusmiehiä kyyditsemään tarvitaan Vimpelissä n. 25 kuskia autoineen, jotta jokainen kylä ja asuntoalue ehditään kiertämään. Kuskeina toimivat vapaaehtoiset kuntalaiset, joista monet ovat myös veteraaniyhdistyksen kannattajajäseniä.

Keräyksen tuotto tulee kokonaisuudessaan veteraanien, puolisoiden ja leskien kuntoutus-, terveys- ja virkistystoimintaan. Kotiin vietävät palvelut ovat keskeisessä osassa palvelutarjonnassa. Näistä parhaita esimerkkejä ovat kotiavustajatoiminta, hieronnat ja jalkahoidot.

Tunnuksen omaavia sotiemme veteraaneja mukaanlukien rintamalotat on elossa vielä kuusi henkilöä. Veteraanipuolisoita ja -leskiä on elossa Vimpelissä runsaat 30.

Vaikka varsinaisten veteraanien määrä on jo vähäinen, tarvitaan runsaslukuisen leski-ja puolisojoukon kotona-asumisen tukemuseksi myös vapaaehtoisvoimin kerättyä rahaa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät