Veto vahvana Forssassa

Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelin Vedon Korisliiga-naiset palasivat voittokantaan Forssan Alkua vastaan pelaamassaan vierasottelussa. Veto oli ottelun hallitseva osapuoli alkuhetkiltä lähtien.

Hyvävauhtinen avauserä, pisteiden valossa kaksi melko tasaväkistä erää ja etenkin vahva päätöserä siivittivät sinivalkoisten menoa. Veto tyylitteli vierasvoittoon lukemin 60–97 (14–26, 18–22, 17–22, 11–27). Veto on sarjassa kolmantena kymmenellä pisteellään.

MAINOS

Veto johti suurimmillaan ottelua 37 pisteellä. Ottelussa nähtiin yksi tasatilanne ja yksi johtoaseman muutos, jotka myös kielivät joukkueiden välisestä tasoerosta ottelussa.

Veto oli vahvempi levypalloissa lukemin 45–51. Vedon ja illan tähti oli yli 33 minuuttia pelannut Sydney Coffey, joka upotti peräti 34 pistettä ja rouhi kymmenen levypalloa. Tupla-tuplaan ylsivät myös Pachis Roberts (13/11) ja Avyanna Young (16/10).

Veto esti mallikkaasti puolustuspäässään Alun koriin ajot.

–Hyökkäyspeliä oli tarkoitus pyörittää pitempään ja saada pallo enemmän liikkeelle. Saimme hyvin korintekotilanteita, summasi Vedon päävalmentaja Jarkko Havu.

Alun virettä tylsytti kahden sentterin poissaolo. Vedolta puuttui puolestaan keskiviikkona loukkaantunut takamies Anni Kujala.

– Maajoukkuetauko tulee Annin tilannetta silmällä pitäen hyvään paikkaan. Ensi viikko näyttää, miten mennään ja onko Anni seuraavassa pelissä mukana.

Vedon seuraava ottelu on 18.11. Kotiottelun vieraaksi saapuvan Tapiolan Hongan riveissä pelaa kaksi edelliskautta Vetoa edustanut Wilesia ”Lele” Hardy.

MAINOS
Edellinen artikkeliSoinin kunnankirjastossa nuoren taiteilijan ensinäyttely
Seuraava artikkeliKyky-Betset taipui