Pitkät silmäripset ja rennot lihakset samasta talosta

Mainos[adrotate banner="3"]

Asiakas voi astua Maneesintie 1:ssä sijaitsevan hoitolan ovesta ulos nyt vaikkapa pidennetyin silmäripsin ja hierotuin hartioin.

Lappajärveläiset Inka Herrala ja Henna Ahola yhdistivät voimansa ja tarjoavat laajan kirjon kauneus-, hemmottelu-, jalka- ja hierontahoitoja kauniiksi remontoidussa usean huoneen liiketilassa.

MAINOS

– Olin hieronut viitisen vuotta virastotalolla ja etsin uusia tiloja. Yhteiset asiakkaat saattoivat meidät yhteen, he sanoivat, että Inkalla voisi olla tilaa sinullekin, kertoo koulutettu hieroja Henna Ahola.

Inka ja Henna ovat kotoisin samoilta nurkilta Karvalasta ja työskennelleet ennenkin saman katon alla, Itäkylän Salessa.

Hierontahoitola Hennan tarjontaan kuuluu pitkä lista hierontoja klassisesta hieronnasta hunajahierontaan. Uutuus on puolitoista tuntia kestävä balilainen hieronta.

– Siihen kuuluu kukkaisvettä, jalkakylpy suolakuorinnalla ja hieronta eteerisillä öljyillä sekä pitkin sivelyin että napakoin ottein.

Lappajärven alueelle Hennalta voi tilata myös kotikäynnin, joko klassisen hieronnan tai imukuppihieronnan.

– Imukuppihieronnassa iho rasvataan ja lihaksia vedetään imukupilla ylöspäin. Se laittaa nesteet kiertämään tehokkaasti.

Luonnolliset tai lumoavat ripset

Koulutettu kosmetologi Inka Herrala on tehnyt kauneushoitoja kahdeksan vuotta. Kolmen pienen tytön äidin työhuone oli viisi vuotta kodin yhteydessä. Viime viikolla InKauneus juhli 1-vuotissynttäreitään Maneesintiellä. Huoneisto remontoitiin kesällä ennen Hierontahoitola Hennan muuttoa samaan huoneistoon.

Inkan hoidoista suosituimpia ovat peruskasvohoito, jalkahoito ja ripsien pidennykset.

– Ripset voi pidentää joko luonnollisen näköisiksi tai näyttäviksi. Noin kerran kuussa tarvitaan ripisen huolto. Myös ripsiseerumi pidentää ja tuuheuttaa ripsiä parantamalla karvatupen verenkiertoa – kunhan seerumi ei ole kaupan halpaversio, vaan siinä on oikeat aineet, Inka selittää.

Lähiaikoina Inka on menossa kulmakarvojen pigmentointikoulutukseen. Pigmentoinnissa tatuoidaan yksittäisiä karvoja ja käytettävän tekniikan mukaan kulmista saa joko luonnolliset tai näyttävämmät.

Inkan hoitomenu sisältää kasvohoitoja monenlaisiin tarpeisiin. Tehokkain on mikroneulaus, jolla mm. elvytetään ihon kiinteyteen vaikuttavaa kollageenituotantoa, Inka kertoo.

– Mikroneularullilla hoitavat aineet saadaan imeytymään ihon alimpiin kerroksiin. Riippuen aineista voidaan joko vähentää juonteita ja kiinteyttää ihoa, hoitaa arpia tai vaalentaa pigmenttiläiskiä.

Inka rei’ittää myös korvia. Myynnissä on laaja valikoima tuotteita ihonhoitoon ja meikkaukseen.

Anne Savela

MAINOS
Edellinen artikkeliUurinmäen veljekset myy, huoltaa, maalaa ja korjaa autot Alajärvellä
Seuraava artikkeliAlajärven vanhin metsästysseura täyttää 70 vuotta