-16.1 C
Alajärvi
keskiviikko 29.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Musiikkiyhtye Sorealta joululevy

Alajärveläinen Musiikkiyhtye Sorea on julkaissut joululevyn.

Sorea koostuu kolmesta laulajasta, jotka ovat Lumikki Alanen, Sointu Peltokangas sekä Säde Alanen, ja pianisti Mirja Peltokankaasta.

Yhtyeen laulajat ovat keskenään siskoksia (os. Tilsala) ja kotoisin Muuramesta. – Elämä on sittemmin kuljettanut meidät kaikki Alajärvelle, josta olemme löytäneet aviopuolisot. Mirja taas on Sointun käly, naiset kertovat.

MAINOS
”Toivon tähti” -levy sisältää viisitoista kaunista joululaulua.

– Siskoksina olemme laulaneet koko elämämme yhdessä. Olemme laulaneet aina paljon ja se on ollut mukavaa ajanvietettä. Olemme kuitenkin harrastelijoita musiikin saralla.

– Tällä kokoonpanolla olemme aloittaneet syksyllä, kun saimme taitavan Mirjan mukaan.

Marraskuun lopulla ilmestynyt ”Toivon tähti” -levy on kokoonpanon ensimmäinen. Se on äänitetty Alajärven kirkossa lokakuun lopussa.

Levy sisältää viisitoista kaunista joululaulua. Osa lauluista on vanhoja klassikoita, mutta joukossa on myös muutama uudempi laulu.

Levyltä löytyvät esimerkiksi laulut En etsi valtaa loistoa, Rauhan kellot, Taivas Sylissäni ja Orpojen joulu.

– Halusimme levyn tekemisellä selvittää, löytyykö tällaiselle kauniille ja konstailemattomalle joulumusiikille kysyntää. Tarkoituksemme on ollut tehdä äänite, jonka lauluihin jokaisen kuulijan olisi ilo yhtyä mukaan ja nauttia siten laulujen kauniista melodioista ja koskettavista sanoituksista.

– Joulu on rakkauden ja rauhan juhla ja tätä sanomaa haluamme myös äänitteellämme viestittää.
Levy on siis sunnattu kaikille, jotka tykkäävät kuunnella rauhallista, pianosäesteistä ja konstailematonta joulumusiikkia.

Levyä saa ostettua suoraan tekijöiltä. – Levyjä voi noutaa Sädeltä suoraan Höykkylästä (Alasentie 102) tai tilata numerosta 045 122 5259. Alajärven rajojen sisäpuolella jos pysytään, lupaamme tuoda levyn tarvittaessa kotiovelle asti, naiset lupaavat.

Yhden levyn hinta on kympin. – Levyjen toimittaminen kauemmaksi postitse onnistuu myös mainiosti. Vielä ehtii ostaa levyjä myös joululahjaksi!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät