0.9 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Kuntokulmassa juhlan hetki

Kuntokulmassa järjestettiin juhlapäivä viime perjantaina. Yrittäjäpari Maija ja Tapio Rannila juhlistivat Maija fysioterapiayrittäjyyden 35-vuotista taivalta ja Tapion 10-vuotista osteopaattina työskentelyä.

– Olen saanut kohdata 35 vuoden aikana monia asiakkaita fysioterapian merkeissä. Siihen mahtuu paljon ihania hetkiä. Parasta työssä on, kun asiakas saa helpotusta kipuihinsa ja hänen elämänlaatunsa ja toimintakykynsä paranevat.

MAINOS

Maija antaa kiitokset kaikille työntekijöille niin Alavuden kuin Soininkin vuosien aikana sekä kiitokset myös asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Tapion 10-vuotinen erikoisosaaminen osteopaattina ja urheiluhierojana täydentävät yrityksen toimintaa loistavasti. Yrittäjyys jatkuu tästä eteenkinpäin, kiittelee onnitteluja päivän aikaan saanut yrittäjäpari.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät