3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Vimpelin Mieslaulajat konsertoivat kirkoissa Lappajärvellä ja Vimpelissä

Vimpelin Mieslaulajien joulun konsertit ovat tänä vuonna Lappajärven ja Vimpelin kirkoissa. Perinteitä noudattaen ohjelmisto on rakennettu vanhojen tuttujen joululaulujen rungon varaan. Kuoro pyrkii kuitenkin joka vuosi ottamaan mukaan myös uusia lauluja ja sovituksia.

Vimpelin Mieslaulajat on yksi vanhimmista kuoroista alueellamme. Kuoro on perustettu 1923 ja piti vuonna 2013 90-vuotiskonsertin.

MAINOS

Mieslaulajat on toiminut viimeiset vuosikymmenet hyvin aktiivisesti. Se on osallistunut SULASOLIN toimintaan ja laulujuhliin useamman kerran ja ollut mukana kilpailutoiminnassa. Kuoro on tehnyt konserttimatkoja useisiin Euroopan maihin sekä Yhdysvaltoihin ja Kanadaan.

Tänä jouluna kuoron konsertissa uusia lauluja löytyy mm. kaksi ruotsalaista sävellystä: Gustav Nordquistin Joulu loisteesi luo ja Carola Häggkvistin Taivas sylissäni ja muutama uusi sovitus.

Kuoroa avustaa Lappajärven kirkossa musiikin opiskelija Heidi Turpela. Konsertti on sunnuntaina 17.12. kello 18.

Vimpelin konsertti on perinteisesti joulupäivän iltana 25.12. kello 19. Vimpelissä avustajana on kanttori Arto Turpela. Kuoroa johtaa Olli Uusitupa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät