Matti Tamminen palkittiin Kunniakierros -kerääjänä

Mainos[adrotate banner="3"]

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti.

Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 35 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa reilut 32 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

MAINOS

Kunniakierros varainkeruu tapahtumaa on järjestetty Suomessa jo vuodesta alkaen 1982.

Keski-Suomen yleisurheilun vuosikokouksen yhteydessä palkitaan vuosittain Keski-Suomen piirin kolme parasta kerääjää sekä kolme parasta seuraa.

Vuoden 2017 piirin toiseksi parhaana kerääjän palkittiin Matti Tamminen, Kyyjärven Kyky. Kyyjärven Kyky seurana sijoittui myös seurana toiseksi.

Matti Tamminen on ollut merkittävästi tukemassa Kunniakierrosta. Matti muistelikin että viimevuonna hänellä oli yli 140 eri henkilöä ja yritystä tukemassa häntä.

Tamminen on noussut valtakunnan kaikkien aikojen kerääjien listalla (1982-2016), jo sadan parhaan kerääjän joukkoon, keräten 19483 euroa.

Vuoden 2017 kerääjien listalla Matin sijoitus on valtakunnan tasolla 45.

Myös Kyyjärven KyKy on seurana ollut jo pitkään sadan parhaan seuran joukossa nettotuloissa, vuoden 2017 keräysranking sijoitus oli 76.

Tästä merkittävästä roolista varainkeruukampanjassa Matille luovutettiin Suomen Urheiluliiton myöntämän kunniakirja ennen sunnuntain KyKy-Betsetin kotipeliä.

MAINOS
Edellinen artikkeliEväitä elämään messutapahtumasta
Seuraava artikkeliRomutuspalkkiota käytetty jo yli tuhanteen autoon