Kultahehkusta palvelut kodin juhliin

Pito- sekä tilausleivonta- ja tilauskukkasidontapalveluja asiakkaan toiveiden mukaan tarjoava uusi yritys Kultahehku on aloittanut toimintansa helmikuussa Alajärvellä.

Chili-kana -voileipäkakku. Kuva: Kultahehku.

Kultahehkun takaa löytyy kolme naimakauppojen seurauksena Keski-Suomesta Alajärvelle kotiutunutta siskosta: Sointu Peltokangas, Säde Alanen ja Lumikki Alanen.

MAINOS

– Olemme jo kotona kasvaneet yrittäjyyteen ja oman yrityksen perustaminen on ollut meillä aina haaveena. Pari vuotta olemme pyöritelleet erilaisia yrityssuunnitelmia, joista muodostui tämä, jota nyt olemme aktiivisesti hahmotelleet puoli vuotta, kertovat sisarukset.

Suklaa-mansikka-kuppikakku. Kuva: Severi Peura.

– Sukulaisille ja ystäville olemme olleet järjestämässä niin monia juhlia, että kokin ja floristin ammattitaidon lisäksi myös kokemusta on kertynyt, naiset nauravat. – Enää täällä maallakaan ei onneksi enää luokitella emännän arvoa itsetehtyjen leipomusten perusteella, vaan osataan antaa arvoa palveluillekin.

– Olemme kuulleet monien kysyvän, että mistä täältä saisi tilata kaikki tarjottavat valmiina pitopöyään. Ajattelemme, että aika tällaisille palveluille taitaa olla nyt kypsä.

Suklaakakku. Kuva: Kultahehku.

Kultahehku tarjoaa palvelujaan niin yksityisille kuin yrityksillekin. – Meiltä saa esimerkiksi hääjuhliin täyden palvelun. Suunnittelemme ja toteutamme herkulliset tarjottavat niin ruoka- kuin kahvipöytäänkin ja teemme kukkasomistukset.

– Halutessaan meiltä voi toki tilata vaikka vain pelkän hääkakunkin. Teemme tarjottavat niin kastejuhliin, rippijuhliin kuin syntymäpäivillekin. Aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Sointu, Säde ja Lumikki kertovat, että heitä ajaa yrittäjyydessä halu ja palo tehdä asiakkaalle parasta laatua.

Tyttövauvan syntymän kunniaksi. Kuva: Kultahehku.

– Maun ja ulkonäön pitää olla priimaa. Olemme nuori, joustava, taitava ja yhteistyökykyinen kolmikko. Haluamme palvella asiakasta niin, että asikas itse voi keskittyä nauttimaan järjestämästään tapahtumasta, eikä hänen tarvitse olla millään tavalla huolissaan keittiön toiminnasta.

Kakut intohimona

Yrityksen erityistaidoksi ja intohimoksi yrittäjät nostavat erilaiset kakut.

Toivekakku. Kuva: Kultahehku.

– Kotisivumme aukeavat lähiaikoina. Käy kurkkaamassa kultahehku.fi. Sieltä löytyy tuotevalikoimaa ja erilaisia mahdollisuuksia niin juhlamenuista kuin kukkasidonnastakin.

– Meitä ei todellakaan tarvitse arkailla! On asiasi pieni tai suuri, ole meihin yhteydessä, niin suunnitellaan ja toteutetaan juuri sinun tarpeisiin sopivat tarjoilut ja kukkasomistukset.

Kevään ja kesän juhliin kannattaa varautua ajoissa! Soinnin tavoittaa numerosta 040 415 9390 ja Säteen 045 122 5259.

Tuula Jokiaho

 

 

MAINOS
Exit mobile version